facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for ART bar

ART bar
"Bydelsbar"
Adresse: Københavngata 18, 0566 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4794523377
By: Oslo
Rute: Københavngata 18
Postnummer: 0566


åpningstider

Mandag: 16:00 - 01:00
Tirsdag: 16:00 - 01:00
Onsdag: 16:00 - 01:00
Torsdag: 16:00 - 01:00
Fredag: 16:00 - 01:00
Lørdag: 16:00 - 01:00
Søndag: 16:00 - 01:00

Anmeldelser
Koselig sted men jeg ble litt skuffa av mangel av maten på menyen. De foreslo å ringe og bestille fra en sushi restaurant 200 meter ned i gata. Jeg bor like ved stedet og ser mange som sitter der derfor tok et glass vin med en venninne i mange år.
Veldig koselig liten nabolagsbar, hyggelig betjening, fin blanding av gjester og spiller bra musikk.
Trivelig nabolagspub med god stemning og variert klientell.
Hyggelig sted med god kaffe
Reneste toalettet jeg noen gang har opplevd på en uteplass. En kar på jobb. Fylt lokale. Skulle tro jeg var den første ever som satt fot inn på toalettet. Omg. God stemning å hyggelig kar i baren : Tommel opp ;
Helt suverent! God atmosfære og trivelig folk i baren. Anbefales
Hyggelig nabolagsbar med flott uteservering om sommeren Fullt mulig å sitte ute både på vår og høst også. God stemning, trivelige folk på alle sider av baren. En absolutt favorittplass.
Koooos! Deilig bossa i kule omgivelser. Perfect.
En koselig lokal bar på øvre Grünerløkka i Dælenggata. Hyggelig betjening og uteservering, evt sitte innendørs om man ønsker det. Om du vil ha mineralvann, kaffe, øl, vin er dette et sted å besøke. Ganske rimelig priser også. Et behagelig sted å være gjest, det synes mange andre også, ikke så veldig mange bord. Glad jeg fant en liten bar som denne.
Kåret til Oslos beste utested og det har de jaggu gjort seg fortjent til. En nydelig liten bar med fantastisk koselig lokale og hyggelig betjening. Her har de et bredt spenn på gjester. Jeg elsker å dra på denne perlen når jeg besøker Oslo.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler