facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Arve Opsahl - Trondheim

Arve Opsahl - Trondheim

Info

Arve Opsahl AS ble etablert i Trondheim i 1975, og nå er vi en av landets største leverandører av bobil. Våre merker er Challenger, Concorde og Eura

Historie

Arve Opsahl AS ble etablert i Trondheim i 1975. Vi startet da med salg av campingvogner og fritidsartikler. 10 år senere ble de første bobilene importert til Norge, og nå er vi en av landets største leverandører av bobil. Arve Opsahl AS driver kun med bobil, ikke campingvogner.

I dag selger Arve Opsahl AS bobilmerkene Challenger (Frankrike), Concorde (Tyskland), Eura Mobil (Tyskland) og Mobilvetta (Italia).

Concorde er vårt eldste merke, dette startet vi med i 1985, da Concorde var noe helt nytt på markedet. I etterkant har det gått slag i slag, og Arve Opsahl AS har flere ganger vunnet priser fra produsenten som beste importør. Concorde er i Europa synonymt med det ypperste av kvalitet.
Challenger fulgte på mot slutten av 90-tallet, i 2015 dukket Mobilvetta opp i våre lokaler. I 2016 begynte vi med Eura Mobil.



"Bobilkjeden Trondheim har sitt utspring fra Arve Opsahl AS, som startet i Trondheim i 1975. Vi begynte da med salg av campingvogner og fritidsartikler. Arve Opsahl AS var både importør og selger. 10 år senere ble de første bobilene importert til Norge, vårt utsalgssted i Trondheim vokste seg større, og har i dag en meget stor markedsandel i Trøndelag med merkene Challenger, Eura Mobil, Concorde og Caravelair.Bobil Trondheim AS overtok stafettpinnen i lokalene på Heimdal i 2016. Arve Opsahl AS gikk over til å bli importør og eier av Bobilkjeden Arve Opsahl – og er nå en av landets største leverandører av bobil. Utsalgsstedet i Trondheim er flere ganger utvidet for å gi plass til større salgshall, administrasjon og verkstedkapasitet."
Adresse: Industriveien 39A, 7080 Trondheim, Norway
Telefonnummer: 4000 1881
on.saoa@tsop
By: Trondheim
Rute: Industriveien 39A
Postnummer: 7080


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: arve opsahl namsos, arve opsahl caravan hakadal, arve opsahl bobil oslo, arve opsahl barn, arve opsahl bobil bergen, salg av brukte bobiler, bobil trondheim, arve opsahl line janiche opsahl
Anmeldelser
Tusen takk for fantastisk hjelp! Trengte et nytt COC-dokument til min bobil. Ble fulgt opp av Hartvig K. Bache-Wig på en fortreffelig måte. Firmaet kan prise seg lykkelig over at de har en så dyktig medarbeider.
Veldig hyggelig når man skulle kjøpe bobil.. Men når det var mye feil på en nesten ny bil.som vi kjøpte. Da er de ikke serviceinnstilt..Ikke interessert i og ordne opp..Dårlig opplevelse..Styr helst unna denne forhandler..Ga ikke heller alle opplysninger om bilen...Blant annet om dyr i bil og at bilen hadde gått som utleiebil..Svarer ikke på mail når man gir tilbakemeld om dette.Så har de saker på seg om at de måtte ta biler i retur for at kunder ikke er fornøyd.Prøver å ro seg unna alt ansvar.Føler at dette er svindel.!! Dette er gått så langt at vi måtte kontakte advokathjelp.Godt jobba bobil Trondheim. En skamm at de lurer kunder på denne måten..Skulle vert tatt opp i media.
Har prøvd siden september 2020 å finne deler til vår Challenger og har også prøvd via andre avdelinger i samme firma.....nå er det juni 2021 og fortsatt er det ingen i bedriften som evner å følge opp. Det blir ikke handlet ny bobil hos denne kjeden, når vi skal bytte den gamle.
Camping bil forhandler. Verksted for campingbil. God service og vennlig betjening, men kan definitivt bli bedre på å ringe tilbake og gi beskjeder i henhold til avtale.
Meget god sørvis, altid trivelig å komme dit, blir godt tatt i mot.
Har kun hatt samtale med Bjarne, men han har til gjengjeld vert utrolig serviceinnstilt og hjelpsom, både på telefon og ved oppmøte hos forhandler.
Veldig hyggelig personal og ikke minst meget god service
Fantastisk service og velvillighet ved kjøp av bobil. Anbefales på det varmeste hvis du vurderer å kjøpe bobil i Trondheim.
Jeg liker stedet veldig godt. Har bestandig fått hjelp her når jeg trengte det med vedr. Hjelp ang. Bobil.
Fikk bra og profesjonell hjelp på delelager.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Arve Opsahl - Trondheim.

Trondheim bobilforhandler

åpningstider, plassering. Industriveien 39A trondheim bobilverksted kart bykart, satellitt visning. Arve Opsahl - Trondheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Arve Opsahl - Trondheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Arve Opsahl - Trondheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Askjems Bobilformidling - Trøndelag Askjems Bobilformidling - Trøndelag 1 km Skal man skaffe seg bobil eller campingvogn, så er dette en plass man må sjekke ut.
Namsen Auto Trondheim Namsen Auto Trondheim 7 km Makan til søppelplass. Jeg kjøpte ei vogn privat men den skulle skifte dusj gulv og ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler