facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Asia House Tiller

Adresse: 34 Østre Rosten, 7075 Trondheim, Norway
Telefonnummer: +4772890555
By: Trondheim
Rute: 34 Østre Rosten
Postnummer: 7075



relaterte søk: Asiatisk mat Tiller, Kinamat Trondheim
Anmeldelser
Jeg har spist der fast nå siden midten på 90-tallet. Trivelig betjening og god mat til en rimelig penge.
Veldig god mat, fine priser og god service. Koselig restaurant.
Bestilte mat 40 minutter før jeg kom fordi jeg skulle rekke ett tog i byen. Og da jeg kommer så ljuger dama bak disken med midt i trynet og sier at maten er snart ferdig da den skulle vært klar 20 MINUTTER TIDLIGERE...Også går hun bak på kjøkkenet og bestiller maten min så jeg hører hene....makan til frekkhet!.....smakte ikke godt engang. faen for ett rot de laga til for meg når de ikke klarer gjøre ferdig en rett som tar 5 minutter på over en halvtime. Og sier da at det er mye kunder der og da jeg ser inn i restauranten så sitter det 4 personer der...............
De har to typer vin, og servitøren visste ikke engang hvilket land de kom fra. Fikk feil mat først, etter lang ventetid til tross for at det kun var ett par til i restauranten som var ferdig spist. Og når riktig mat omsider kom var den rett og slett ikke god! Gå heller på McDonalds på andre siden av veien!
Fin resturang og hyggelig betjening. Den ene av servitørene hadde ett lite barn med på jobben som hun måtte passe, egner seg dårlig i kombinasjon med servitørjobb.. særlig når hun ikke vasket henda før servering. Det gikk også folk ut og inn av kjøkkenet rett fra gata i vanlige klær. Maten var ikke den beste kinamaten vi har smakt.
God mat og god service. Koselige lokaler
Asia hause really? Bestilte kylling i sur søt saus det smakte sånn ekkelt som uncle bens. De bruker hermetisk champignon som smaker ingenting. Det smakte bare surt, ikke noe salt eller pepper. Bestilte også suppe som vær blææææ. Vi var 3 som bestilte mat også de 2 andre likte ikke maten heller. Burde bare stenge hele dritten .
Varme omgivelser med god mat og service. Kommer nok igjen. Anbefaler dere å prøve ut "And m/ chilli a la Saigon", gjerne med et glass vin om det tas råd til!
Barneporsjonen med kylling var fritert til brent og de sa bare at det var synd. Fritert svin i sursøt saus var seriøst overfritert også. Kjøttet var betong farget og hadde samme tekstur. Mannen min sin wonton forrett var ok, men litt smakløs og hans fritert kylling i sursøt saus var ok, men kanten av overstekt der og. Ganske stive priser for at det ikke hjelper på å si ifra heller.
Maten var helt grei, og kom etter kort tid. Servitøren rotet litt men alt ble rett til slutt. Fikk en bedre dessert enn det som stod i menyen Rikelig med mat på det vi bestilte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler