facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Asker Museum

Asker Museum

Info

Asker Museum, Valstads samlinger, ligger på Hvalstad i Asker, med base i kunstnerhjemmene til Tilla og Otto Valstad og Hulda og Arne Garborg.

Historie

Asker Museum, Valstads samlinger, ligger i «Kunstnerdalen» på Hvalstad i Asker.
Hjertet i museet er kunstnerhjemmene til Tilla og Otto Valstad og Hulda og Arne Garborg.

Museet har en frodig, barokkinspirert hage med dyreskulpturer av Anne Grimdalen,
en stor og mangfoldig samling av hus og gjenstander. Faste og skiftende utstillinger.

Til museet hører også:
Sem sag & Høvleri og Albert Seheims verksted på Sem, Skolemuseet på Jansløkka skole og Strandsitterhuset på Konglungen.

Adresse: Otto Valstads vei 19, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 66 79 00 11
By: Hvalstad
Rute: Otto Valstads vei 19
Postnummer: 1395



relaterte søk: asker museum cafe gunhild, asker museum 17 mai, asker museum utleie, asker museum pris, asker museum fakta, asker museum museumsdag, asker museum utstilling, asker museums venner
Anmeldelser
Dette er et interessant museum og vel verdt å besøke. På dette lille området, så har man en rekke vakre, gamle bygninger, samt en vakker frukthage med en mengde vakre trær. Mens jeg var her, så så jeg både en hakkespett og et ekorn. I tillegg spankulerte det høns her, men de så ut til å være en del av muséets eiendom.
Ein ånsjle fin plass før døm som like å sjå at nåen tek vare på Norske tradisjoner og kein vise fram åssen ting vart gjort før hundre år sea. Oss va der før å lære om gåmle målings teknikker og lågå ein komposisjons måling tå gamle oppskrifter.
God mat, fantastisk historie og man blir alltid møtt av hyggelig folk
Asker har skjult skatt og fantastisk park, hage med kulturminner. Jeg anbefaler alle å besøke Asker museum og parken som er åpent hele året.
Folkemuseet i miniatyr med meget god informasjon om lokal historie. Flott og godt spisested i "Møkkakjelleren" i låven. Utrolig godt vedlikeholdt. Vel verdt et besøk.
Dette er et sted jeg besøker igjen og igjen! Vakker plass, fin butikk og kafé. Hester, høns og hage. Mange interessante foredrag
Damene på museet var helt fantastiske i dag!
Som en frodig hemmelige hage med sjarmerende kriker og kroker krydret med skulpturer og sjarmerende bygninger.
Interessant lokalt museum. Hovedattraksjonen er nok huset til Arne og Hulda Garborg. Også vel verdt å besøke er huset og barokkhagen til Otto og Tilla Valstad, lokal maler. I tillegg demonstreres forskjellige typer handverk i originale hus og løer på museumsområdet. Leikaringen hadde opptreden på tunet. Mitt besøk fant sted på en festdag i september.
Meget barnevennlig, mye for barn i alle aldre å oppdage. Kafé med enkel servering.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Asker Museum med offentlig transport


Asker museum 60 meter
270
Vakåsveien 320 meter
297

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler