facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Askilfondet

Askilfondet

Info

Askilfondet er ett fond som ble startet etter at sønnen vår Askil døde etter sykehusfeil. Vi selger armbånd og bilde tegnet av vår datter. Pengene går til å kjøpe inn overraskelser og gaver til barn ved sykehus.

Historie

Askilfondet ble startet etter at jeg mistet sønnen min etter fødsel i 2007, han døde som følge av surstoffmangel under fødselen og ble bare en dag gammel. Sykehuset har begått mange grove feil under fødselen, dette ble slått fast i granskningen av Helsetilsynet.
Jeg vil så gjerne hedre Askil etter dette, og gjøre slik at han aldri ble glemt, han skulle følge med oss videre.
Jeg driver med bilpleie, og fikk i den sammenheng laget en bilvoks via en produsent i England, denne kaller jeg «Engel», jeg har også fått en rekke kjente personer til å signere etiketter på denne. Bla. Petter Northug Jr, Elvira Nikolaisen, Hege Bøkko, Ine Jansen, Kurt Nilsen +++
Overskuddet av dette salget har hvert år etter den ble lansert gått til veldedige organisasjoner, overskuddet ble da overført. Men i 2015 kom jeg på en annen vri, det var å heller kjøpe inn diverse gaver, som jeg sender til Sykehusbarn, og de leverer da ut dette på Sykehusene! På den måten får barna som ikke har det så greit en liten oppmerksomhet og overraskelse, jeg tror de vil sette mere pris på dette. Da de ikke merker noe fra eller til om det blir overført en mindre sum til diverse organisasjoner. Jeg har kjøpt påskegodteri, is, superhelt-bamser etc.
Jeg har tre barn nå, og Natalie er en av dem, hun er veldig flink til å tegne så det bildet dere ser her har hun tegnet. Jeg fortalte henne hva jeg gjorde, at jeg solgt bilvoks og armbånd og kjøpte gaver til barna. Og jeg spurte henne om vi skulle trykke opp bildet hun hadde tegnet for å selge, og kjøpe gaver til barna for de pengene også, og det ville hun gjerne! Hun er nå 9år, og tegnet dette når hun var 7år. Jeg er veldig stolt av henne, fordi hun er så flink og fordi hun ville være med meg på det lille prosjektet mitt.
Jeg fikk også Elvira Nikolaisen til å skrive en tekst som følger med ved kjøp av «Engel» bil-voksen, armbånd og bildet.
Dere kan også Vippse støtte til: 47262326, merk med Askilfondet.
Håper dere liker bildet og armbåndene, og vil støtte oss i Askilfondet.
Ta kontakt med meg på Facebook eller mobil 47262326 om dere vil kjøpe bildet Natalie har tegnet.

Mvh
Per-Herbjørn Sønsterud Wærp

Adresse: Uvdalsvegen 16, 3630 Rødberg
Telefonnummer: 47262326
By: Rødberg
Rute: Uvdalsvegen 16
Postnummer: 3630


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Askilfondet.

Rødberg veldedig organisasjon

åpningstider, plassering. Uvdalsvegen 16 rødberg fellesskap kart bykart, satellitt visning. Askilfondet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Askilfondet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Askilfondet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler