facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Askim Frukt - og Bærpresseri AS

Askim Frukt - og Bærpresseri AS

Info

Lokal produsent av eplemoster, bærsafter, geleer og syltetøy i Askim med flott helårsåpen butikk ved fabrikken. Vi garanterer opplevelse!

Historie

Askim Frukt -og Bærpresseri har siden 1936 presset frukt -og bær for hageeiere og privatpersoner. Vi følger hagens sesonger. I juni presser vi rabarbra, i august presser vi flere typer bær og i september og oktober lager vi våre populære epleprodukter. Ved fabrikken i Askim har vi et unikt utsalg av våreprodukter. Vi selger også varer fra andre lokale matprodusenter. Askim Frukt -og Bærpresseri er norges største fremstiller av kaldpresset rapsolje basert på lokaltprodusert rapsfrø.



"Velkommen til vårt flotte fabrikkutsalg. Askim Frukt- og Bærpresseri ble etablert så tidlig som i 1936. Tanken bak var å gjøre foredlingen av frukt og bær mer effektiv ved at hageeierne kunne levere inn råvarene sine til presseriet og kjøpe ferdige produkter tilbake.Nå har vi presset kvalitetsfrukt- og bær til safter, syltetøy og geléer i generasjoner.Vi er i dag et av få presserier som fortsatt har åpent mottak og presser frukt og bær fra private hager. Vi følger hagens sesonger, i juni presser vi rabarbra og i august rips, solbær, bringebær og blåbær. I sept/okt presses tonnevis av epler, ca. 60 % er hageepler. Fabrikkutsalget er åpent hele året, med masse spennende lokalmat, kafe, interiørvarer og museumsdel."
Adresse: Osloveien 93, 1815 Askim, Norway
Telefonnummer: +4769819800
on.bfa@tsop
By: Askim
Rute: Osloveien 93
Postnummer: 1815


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: askim frukt og bærpresseri innlevering, askim bærpresseri innlevering av rabarbra, askim bærpresseri rabarbra, askim frukt og bærpresseri aksjer, askim eplemost pris, askim cider alkohol
Anmeldelser
Koselig sted med de beste produkter, god kvalitet og en vettu pris. Vi bor et stykke unna men må ta våre faste turer for og fylle opp med godsaker og jeg spiser kun det syltetøyet jeg får her og det jeg lager selv. Flotte ting til hjemmet får man også, både til pynting ute og inne, blir alltid med noe av det også, dette stedet kan jeg varmt anbefale.
Kan absolutt anbefale et besøk her. :- De har et stort fabrikkutsalg med en koselig kafé, drivhus med fine interiørting, et lite museum og ikke minst den store butikken deres med alt fra eplemost, til geléer, syltetøy og et rikt utvalg av lokale gourmetprodukter og flotte gavepakker.
Flott butikk, med egenprodusert saft og syltetøy av meget god kvalitet.
Det er bra.. Men jeg liker ikke at de har slutta m å panterett....
Luftig og stort men likevel koselig og lun atmosfære. Bra utvalg i produkter og gode priser på eget utvalg.
Flotte store luftige lokaler og gode produkter.
Flott service, kvalitet og Norske varer, de har også utstilling av de gamle apparatene, de har brukt i produksjonen av deres varer. Lett tilgjengelighet for rullestol, mulighet for en kaffe kopp og noe attåt, om man ønsker det, inne i lokale. Du får også pant på flaskene deres. 2,50 for de store glassflaskene. Så tenk miljø og pant de på fabrikken.
Fantastisk sted. Århundrets bedrift i Østfold.
Stort utvalg av gode safter, syltetøy, gelé og most. God kvalitet. Flotte gavepakninger. Nye, spennende og velassorterte produkter fra småskala produsenter innen kjøtt, krydder, kaker, kjeks etc.etc. Anbefales på det varmeste. Deilig eplevaffel med valgfritt syltetøy/gele til en god kopp kaffe.
Stort utvalg av frukt og bær-drikke, som eplemost, nektar, cider, bringebærsaft, solbær toddy osv. Masse gode geleer og syltetøy. Gaveartikler. Eplemosten og ripsgeleen er personlige favoritter. De har også slush om sommeren som er skikkelig god, laget av naturlige råstoffer og ikke de kunstige greiene man får kjøpt andre steder.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Askim Frukt - og Bærpresseri AS.

Askim spesialforretning for dagligvarer

åpningstider, plassering. Osloveien 93 askim fabrikkutsalg kart bykart, satellitt visning. Askim Frukt - og Bærpresseri AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Askim Frukt - og Bærpresseri AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Askim Frukt - og Bærpresseri AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
REMA 1000 Hurrahølet REMA 1000 Hurrahølet 121 meter Opplevde det jeg vil kalle missvisende tilbudsplakat i butikk hylla. Var bilde av 3 ...
Skolageret Askim Skolageret Askim 3 km Bestilte 2 par sko til 800 kr. Returnerte dem da de ikke passet i hverken fasong farg...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler