facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aspåsen Gård og husky. -Hundekjøring i Meråker.

Aspåsen Gård og husky. -Hundekjøring i Meråker.

Info

Åpent hver dag for bestilling. Hundekjøring i Meråker for store og små grupper kan skreddersys. Her er det lettvint og nært å ha en aktiv dag. Spesielt tilgjengelig for bedrifter, skoleklasser, familier og aktivitetsdager.

Historie

Hundekjøring og besøksgård i Meråker. Åpent for bestilling hver dag.

Finn roen på landet sammen med våre familievennlige hunder. Kjør eget hundespann hele året eller kos med valpene i hundegården vår. Våre hunder har gått Finnmarksløpet og Femundløpet siden 2007.
Alle er velkommen! I låven har vi kyllinger og høner.

Hundekjøring for store og små grupper kan skreddersys. Her er det lettvint og nært å ha en aktiv dag. Spesielt tilgjengelig for skoleklasser, barnebursdager, utdrikningslag og aktivitetsdager. Dette kan bookes allerede nå. Kontakt for å få et tilbud!

Adresse: Sørsideveien 169, 7530 Meråker
Telefonnummer: 41530306
moc.liamg@yksuhnesaapsa
By: Meråker
Rute: Sørsideveien 169
Postnummer: 7530


Anmeldelser
Tusen takk for veldig koselig opphold på Aspåsen. Trygge, rolige og barnevennlige hunder. God stemning og trivelige folk! Takk for oss!
Flott opplegg og nydelig område. Anbefales!
Hyggelige og hjelpsomme folk. Koselige og energiske hunder.
Flott plass med hyggelige folk og hunder , en topp plass for hygge og morro.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aspåsen Gård og husky. -Hundekjøring i Meråker..

Meråker sport og fritid

åpningstider, plassering. Sørsideveien 169 kart bykart, satellitt visning. Aspåsen Gård og husky. -Hundekjøring i Meråker. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aspåsen Gård og husky. -Hundekjøring i Meråker.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aspåsen Gård og husky. -Hundekjøring i Meråker. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Magnar Lundemos Minnecup, Meråker Magnar Lundemos Minnecup, Meråker 1 km Fotballcup i Meråkerhallen 31.januar- 2.februar 2020�
Mx-sport Meråker Mx-sport Meråker 1 km God hjelp av en ålreit ung mann som satser på ski selv, og vet hva han snakker om.
Kirkebyfjellet Konferansesenter Kirkebyfjellet Konferansesenter 4 km Kjempefin plass i Meråker. Personale og mat av ypperste standard!
Meråkerfjell Ridesenter Meråkerfjell Ridesenter 16 km For noen fantastiske hester de har og sammen med turistforening ble det en to dager f...
Rypetoppen Adventurepark Rypetoppen Adventurepark 19 km Masse ziplines, løyper og en utrolig vakker natur! Gode løsninger og fine fasiliteter...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler