facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Atlanten Motell og Camping

Atlanten Motell og Camping
Enkelt innredete rom på et uformelt hotellanlegg med kafé, felleskjøkken og spillrom.
Adresse: Dalaveien 22, 6511 Kristiansund, Norge
Telefonnummer: 71 67 11 04
Stat: Møre og Romsdal
Distrikt: Kristiansund
By: Kristiansund
Rute: Dalaveien
Husnummer: 22
Postnummer: 6511


Anmeldelser
lå på brakka delen ifm jobb tur i kr.sund. denne campen trenger virkelig en oppgradering, det meste er på halv ti å bærer preg av godt brukt å helt fraværende vedlikehold. så det byggdes nye ting på plassen, noe som blir helt feil i mitt hode når eksisterende byggningsmasse forfaller å råtner bort.. felles rom som tv stue å kjøkken minte meg om ett rottereir med mye privat mat og div i skapene, mistenker at gjestene er turnus arbeidende anleggsfolk fra rundtom.. posetivt: nærme sports anleggene å badeland + byen å spesielt havne promenaden er fin.
Helt greit overnattingssted. Svært vanskelig å få tak i personalet i resepsjonen. Prøv Campus Kafe vis-a-vis resepsjonen om du ikke får tak i noen.nKommer du med campingvogn eller bobil, kjør rett innerst i området å plasser deg der. Betal ved utsjekk.nVaskemaskin og trommel må du kjøpe kort for å bruke.nToaletter og dusjer er svært trange og små om du er litt klaustrofobisknNært sentrum og flott turterreng om du har hund eller liker å gå tur
Greit sted og en av de få i nærheten. Bakken er noe bløt enkelte steder men de har alle fasiliteter og OK priset. Kommer nok tilbake.
Vi hadde bestilt premium leilighet som ikke i det heletatt sto til forventingene. Den første leiligheten vi fikk så var det vanskadet på gulv og vegger. Fikk byttet til en leiligheten som va noe bedre men langt i fra noe som kan kalles premium! Veldig lytt i mellom leiligheten. Har sikkert vært i bra tilstand når det var nytt, men her har vell velikeholg utebilt! Skulle ønsket at vi ikke hadde bestilt her!
Beklager for langt innlegg, men må få lufte vår erfaring. Les gjerne hele:nVi fikk losjy i leilighet i langhuset etter boligbrann hjemme hos oss. Ved innsjekk sto vi og ventet 1,5 t uten å få kontakt med dem på oppgidd telefonnr, før en som ikke snakket norsk kom og spurte om vi skulle sjekke inn. Han beklaget ikke for venting og sånn og ga oss bare nøkkel til leilighet.nLeilighetene finnes ikke isolert, du kan høre når naboene snakker dag inn og dag ut. Vi var omringet av polske arbeidere som var fulle nesten hver dag og sto og røyket utenfor vinduet til soverommet vårt så det luktet røyk av oss og inne. Disse arbeiderne har ved flere anledninger prøvd å tatt seg inn i leiligeten vår heldigvis var døren låst for å påpeke er vi et ungt par på 22 og 23 år, og er/var veldig høylytte når de var hjemme noe som forstyrret vår nattesøvn. Etter 1 uke der kom vi hjem til at en av arbeiderne hadde tatt seg inn i leiligheten uten å gi beskjed eller spurt om tillatelse. De vasket bare så klart, men det er ikke noe som gjør at du føler deg trygg når noen tar seg inn i leiligheten uten å gi beskjed først. Forsikringen hadde tatt kontakt med daglig leder på camping i forkant for å bekrefte at vi skulle bo der minst 3 uker til fra dagen han sendte mail. Daglig leder bekreftet dette. 9 dager senere kom noen inn i leiligheten 20-tiden på kvelden for å vise inn nye gjester fordi de trodde vi hadde sjekket ut. Da sto det gjester utenfor og skulle flytte inn. Daglig leder kom og sa at vi måtte ut fordi de hadde booket noen andre inn i rommet og de var helt fullbooket. Det hjalp ikke å si at vi ikke hadde plass å bo grunnet brann noe de visste fra før da vi har hatt kontakt med daglig leder og sa bare at vi måtte dra. Vi begynte å pakke alt vi eide inn i kofferten igjen til jeg fikk bekreftelse fra forsikring om mailen han hadde sendt. I mailen sto det at vi skulle ha losjy minst 2 uker til og at hun hadde bekreftet dette. Gikk i resepsjonen og viste mail til daglig leder og daglig leder nektet på dette og at dette ikke var sant. Etter en kort diskusjon og ved flere forsøkt lese opp mail til daglig leder innrømte hun til slutt at hun har misforstått, Men kunne fortsatt ikke gjøre noe fordi de fortsatt var fullbooket. Vi dro derifra sinte noe som vi egentlig ikke skulle ha gjort, altså dratt! og lei oss og ringte rundt 1 time for å få overnatting for natten fordi vi ikke har familie i byen og måtte på jobb dagen etter.nMåtte legge oss inn på hotell for natten, men alt er fullbooket. Så anbefaler dette ikke til noen!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler