facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Atlanterhavsbadet

Atlanterhavsbadet

Info

Åpningstider: www.atlanterhavsbadet.no
Kåret til beste badeland i Møre og Romsdal og Sør Trøndelag (terningkast 5)



"I Atlanterhavsbadet er det plass for lek, avkobling, trim og idrett for alle - samtidig! Om du er liten eller stor så tror vi at du er glad i vann. Derfor er Atlanterhavsbadet en opplevelse for deg!"
Adresse: Dalaveien 16, 6511 Kristiansund
Telefonnummer: 71575130
By: Kristiansund
Rute: Dalaveien 16
Postnummer: 6511


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:00
Tirsdag: 06:30 - 08:00


relaterte søk: Actic Kristiansund, Atlanterhavsbadet Mat, Gavekort atlanterhavsbadet, Badeland Kristiansand, Badeland kristiansund bursdag, Badeland Viken, Innendørs vannpark, Badeland åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Atlanten Stadion Atlanten Stadion 98 meter Stor og stygg
Braatthallen Braatthallen 684 meter Stor fin hall med hyggelige ansatte/dugnadsarbeidere.
Kfk Banen Kfk Banen 692 meter Oversatt av Google braaaaaa Original braaaaaa
Gym Ragnarok Gym Ragnarok 1 km Godt utstyr i særpreget lokale, hyggelige folk.
CrossFit Kristiansund CrossFit Kristiansund 3 km Etter at vi har kommet inn 4-5 ganger dit har de sagt alltid at vi må komme imorgen. ...
Anmeldelser
Fint og reint anlegg med varierte bademuligheter både ute og inne. Bølgebaseng, idrettsbaseng med flere stupebrett tårn opp til fem meter. Barnebasseng og varmtvannnnsbaseng med massasjedyser. Anlegget har flere badstu varianter og romerbad. Hyggelig og serviceminded betjening. God og variert meny i kiosken/kafeene.
Bra plass med mange forskjellige basseng, badstuer osv. Men skulle ønske at det var bedre kontroll på dusjingen. Mange som ikke dusjer eller bare springer igjennom uten å vaske seg. Gross!
Bestilte en meny og så finne jeg bare chips og burger. Tok 1 time før maten kom. De glemte å lage den
Trivelig betjening Vi kjøpte 3 menyer der, fant hår i to av dem. Oljen har ikke vært byttet på evigheter, smakte ikke bra. Burger smakte brennt fett. Veldig rent å pent i garderoben og i basseng. Frekke utlendinger som tar seg til rette, å vaktene står å ser på, det blir for dumt.
5-meteren og den lille rutsjebanen var stengt de 2 timene vi var der.
Litt kaldt i de største bassengan... ellers greit.
Fint sted å svømme men jeg anbefaler ingen å spise maten der er veldig ekkelt og dårlig mat. Jeg har et spørsmål, hvor ofte dere bytte frityrolje? Se på pommes fritesen.
Helt greit, ganske så lite badeland. Badevakt hadde ingen interesse får å opprettholde stile sone i varmebade, no som irritert flere voksne som var dær.
Et fint svømmebasseng. Men dem som jobber der burde få opplæring hvordan man oppfører seg oppover "kunder". Vi lurt på om de gikk an å låner slike vannpølser. Så lang så bra. Første gang vi spurt blei det veldig sur kort svar."Nei de går ikke". Andre gangen eg spurte fikk eg beskjed at de ikke går fordi dem ikke har lov å gir dem ut. Så spurte eg om man kan kjøpe ei...de fikk eg i matbuda der.Men over helle oppholdet i badet blei vi stoppa gang etter gang av badevaktene som lurt på i sur tone hvor vi har den vannpølsen fra...veldig uhøflig å sur. De drog veldig ned på badeøpplevelsen. Ellers tørt den ikke å si fra til personer som var maximalt tatovert som mangla å forholder seg etter basengreglene.Men andre var det tydelegvis enkelt å si fra. Egentleg er det en veldig fint bad. Men de burde absolutt gjøres noe med personalet der. Der er jo ikke akkurat rimmelig å værer der en dag med hele flokken å da forventer man ikke ansatte som ikke utfører jobben sin som dem skal.
Kjempe koselig har barn selv på 18,13,og 6 var noe for alle her altså
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Atlanterhavsbadet med offentlig transport


Atlanten 120 meter
100
801
802
807
811
812
821
901
905
Atlanten 140 meter
Atlanten 170 meter
100
801
802
807
811
812
821
901
905
Idrettsparken 240 meter
803
Hagelin 280 meter
501

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler