facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Augo Terapi

Augo Terapi

Info

Massasjeterapi og kinesiologi i Jevnaker med terapaut Cathrine Bysheim

Historie

Kva er Kinesologi?
Kinesologi bruker ein heilhetleg helsemodell, som ser på samanhengen mellom det fysiske, mentale og emosjonelle, til å finne og balansere blokkeringar slik at kroppen kan helbrede seg sjølv.

Manuell muskeltesting kan virke enkelt, men det er eit nøyaktig tilbakemelding system. Nøyaktigheten er basert på nevrologiske og fysiologiske arrangement av det menneskelige systemet som, i et gitt øyeblikk, bearbeidar mange biter av informasjon om sin posisjon og tilstand. Sjølv om berre ein brøkdel av denne informasjon kjem til bevissthet, er det underbevisste alltid klar over alt som skjer i og rundt personen.

Det underbevisste lagrar og på alle våre minner i utsøkt detalj saman med alle dei emosjonelle kjenslene som er knytt desse, sjølv om me kanskje ikkje er i stand til å hente dei fram bevisst. Kroppen gløymer aldri.

Ein Kinesiologi behandling er kjent som ein "balanse", der klienten forblir fullt påkledd. Etter ein grundig historie, brukes muskeltesting for å finne og rette på ubalansar. Kvar Kinesiologibalanse er unik fordi den blir bestemt av svara fått fra muskeltestinga. Ein ulåst muskel indikerer en forstyrrelse i energiflyten - dette kan være på det strukturelle, kjemiske, ernæringsmessige, mentale, emosjonelle eller åndelige nivået.
Dette stresset kan manifestere seg i personen som ein form for sjukdom, ulykke, dårlig ernæringsmessig eller holdningsvaner, ein uløyst konflikt, personlege traumar eller krise, sjølv som ein misforståelse.
For klienten, har dei fleste problem vore lenge gløymd fordi dei har ein tendens til å synke inn i underbevisstheten og er kun brakt tilbake til det bevisste gjennom stimulanse av ein utløysande hending som på nokon måte likner tidligare erfaringar.

Det er ulikt kor raskt ein merkar effekten av balansen, og kor mange økter ein treng. For nokon kan det vere med det same, andre etter nokon dagar. Er det eit problem som har vart lenge, er det ofte meir arbeid med å balansere, og kan ta fleire økter og lengre tid.

Kva kan Kinesologi hjelpe med?
Kinesologi kan hjelpe deg å oppnå mange mål. For eksempel om du har problem med manglande fleksibilitet, smerte, stress, deprisjon, søvlaushet, vektkontroll mm.


Kva er muskel terapi?
Muskelterapi, eller massasjeterapi er manuell manipulasjon av musklar og bindevev for å rette opp i ubalansar i kroppen. Blant teknikkane brukt, er klassisk massasje, accupressur massasje, shiatsu, cross fibre, og fleire.

Kva kan massasje hjelpe med?

Massasjen kan hjelpe deg med å slappe av og løyse opp i spenningar i kroppen, få fart på lymfesystemet, samt bidra til optimal helse og velvære. Det kan vere ein fin måte å kople av frå ein travel kvardag, eller jobbe mot betring av spesifikke musklar etter feilbelastning eller skade.

Adresse: Bratvaldsgrinda, 3520 Jevnaker
Telefonnummer: 40074808
By: Jevnaker
Rute: Bratvaldsgrinda
Postnummer: 3520


Nærliggende lignende selskaper
Natalia og Jarle's Aloe Vera for Wellness and Beauty Natalia og Jarle's Aloe Vera for Wellness an... 4 km Vi er selvstendige forhandlere av Forever Living sine Aloe Vera baserte produkter. Se...
M Spa & Velvære M Spa & Velvære 10 km M Spa & Velvære er en klinikk med fokus på føtter og kosmetisk fotpleie.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler