facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for August Norge

August Norge

Info

August Norge leverer avløpsrenseanlegg og pumpestasjoner til hus og hytter i alle størrelser!

Historie

Norge kjemper i samarbeid med resten av verden mot forurensning av vann og miljø, derfor har August kommet fram med en teknologi som er basert på mer enn 40 års vitenskapelig forskning, utvikling og erfaring. Dette gjør at vi kan tilby en svært effektiv og økonomisk løsning som kan tilpasses ditt behov.

August produserer 4000 renseanlegg hvert eneste år, og har vært i full drift siden slutten av 90-tallet. I dag er dette et veletablert merke i Europa med vekst i store deler av verden. August Norge har kapasitet til å imøtekomme etterspørselen av biologiske avløpsrenseanlegg med høy kvalitet til en fornuftig pris.

Hos oss blir ditt behov satt i fokus for å hjelpe deg med og ta de rette valgene. Derfor kan vi med stolthet si at vi jobber for samarbeid mellom mennesker og miljø for å redusere den globale forurensingen.

• Vi har kompetanse til å skreddersy en optimal løsning for hvert enkelt tilfelle.
• Vi er behjelpelig med alt fra første spørsmål til ferdig prosjektert løsning.
• Vi tilbyr fra 6 til 400 PE (personer) i en enkel tank.


Ta kontakt for en hyggelig prat om renseanlegg!



"August Norge AS leverer alt til avløpet ditt i hele Norge og Sverige. Vi er hovedimportør av August minirenseanlegg og leverer kloakkrenseløsninger og pumpesystemer til tettsteder, enkelthusholdninger, næringsbygg og industri i Norge. Vi har et bredt kontaktnett med entreprenører og forhandlere i Norge og Sverige. Slik kan vi bistå kunden med at alle ledd i prosjektet utføres på en god måte – helt fra en uforpliktende befaring til ferdig montert renseanlegg."
Adresse: Industriveien 3, 1890 Rakkestad
Telefonnummer: 69223322
By: Rakkestad
Rute: Industriveien 3
Postnummer: 1890



relaterte søk: august renseanlegg pris, klaro minirenseanlegg pris, minirenseanlegg, privat renseanlegg kloakk pris, renseanlegg kloakk, renseanlegg hus pris, hva koster et minirenseanlegg, biovac renseanlegg pris
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
Useriøst firma, dyrt og dårlig anlegg
veldig dårlig rensing. kan ikke anbefale denne
Supert Anlegg
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler