facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aukra Maritime

Aukra Maritime

Info

Aukra Maritime AS er er leverandør av innovative produkter innen maritim virksomhet. Marinekraner, davitsystemer og hydrauliske opererte porter.

Historie

Aukra Maritime AS er er leverandør av innovative produkter innen maritim virksomhet. Våre produkter kan tilpasses ulike behov innen marinekraner, davitsystemer og hydraulisk opererte porter.

Aukra Maritime leverer mange typer kraner fra 10Tm til 400Tm. Det være seg knekkbomkraner, stivbomkraner. Alle kraner er designet og bygget for bruk om bord fartøy av alle typer.

Vi har nå utviklet en ny kran primært for bruk i ROV Hangar. Denne kranen kan kjøres på skinne med full last, og vil bli produsert i flere størrelser. Ved bruk av en slik løsning vil en få en svært fleksibel kran som også kan utstyres med basket.



"Aukra Maritime designer, utvikler og produserer løfte- og håndteringsløsninger for krevende maritime miljøer.Vi leverer ulike maritime kraner, daviter, hydrauliske porter, lasteluker og styresystemer for dekkoperasjoner. Våre anerkjente løsninger er designet og produsert etter de høyeste kvalitetsstandardene."
Adresse: Nautneset, 6480 Aukra
Telefonnummer: 71 17 17 00
on.emitiramarkua@tsop
By: Aukra
Rute: Nautneset
Postnummer: 6480


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: marine kraner, maritim kran
Nærliggende lignende selskaper
Brødrene Hukkelberg Brødrene Hukkelberg 2 km Skipsverft, marineprodukter. I nærheten av Aukra Fergekai.
Gazelle Technology Gazelle Technology 3 km Gazelle Technology builds and designs Flying Fish Workboats for different application...
Anmeldelser
Aukra Maritime AS er er leverandør av innovative produkter innen maritim virksomhet. Våre produkter kan tilpasses ulike behov innen marinekraner, davitsystemer og hydraulisk opererte porter. På vår hjemmeside ønsker vi at du skal finne alle opplysninger om våre produkter og tjenester. Importør av HS-Marine sine kraner til Norge. HS-Marine har mange typer kraner fra 10Tm til 400Tm. Det være seg knekkbomkraner, stivbomkraner. Alle kraner er designet og bygget for bruk om bord fartøy av alle typer. Vi har nå utviklet en ny kran primært for bruk i ROV Hangar. Denne kranen kan kjøres på skinne med full last, og vil bli produsert i flere størrelser. Ved bruk av en slik løsning vil en få en svært fleksibel kran som også kan utstyres med basket.
Fantastisk lokal bedrift!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler