facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AULI Pizza & Kebab

Info

Gatekjøkken på Auli. Det selges Pizza, kebab, calzone og forskjellige grill retter.

Adresse: Sentervegen 7, 1929 Auli
Telefonnummer: 63906630
By: Auli
Rute: Sentervegen 7
Postnummer: 1929


åpningstider

Mandag: 11:00 - 23:00
Tirsdag: 11:00 - 23:00
Onsdag: 11:00 - 23:00
Torsdag: 11:00 - 23:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 11:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: auli grill og pub, haga pizza og grill, auli pizza meny, just eat auli, sørumsand pizza
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
God mat, men ganske dyre priser. Opplever i blant at det trekkes mer enn hva som er oppført på menyen deres. Hyggelige ansatte. Fint og koselig atmosfære inne.
Rask, effektiv og hyggelig servering. Fikk en standard hamburgermiddag og en pils akkurat som jeg ønsket. Rask middag på vei hjem fra jobb.
Har nå bestilt mat fra dem ved flere anledninger, og det er topp score hver gang! Alltid hyggelig betjening som virkelig vet å lage god mat.
Veldig god pizza. Den føltes litt som pizzabakeren og kjeks bare litt mer luxus
Bra service, hyggelige folk og god mat Parkering: Alltid parkeringsplass
Jeg har nettopp spist en veldig god middag der for første gang og jeg må si at jeg gleder meg allerede til neste gang Maten var kjempe god Kyllingsnadder. Hyggelig sted,veldig rolig som passer meg superbra ANBEFALES.
Var innom og bestilte pizza. Lokalet virket ryddig og koselig. Ble møtt av to hyggelige karer som laget mat i høyt tempo med godt humør. Pizzaen var veldig god ca terningkast 4-5. De har også en del andre varierte retter, som kebab, burger, og tyrkisk. De har også en koselig liten bar med bla. San Miguel-øl på fat. Jeg gleder meg til å komme tilbake og prøve noen av de andre rettene også.
Hyggelig service. Koselig personal som er lette å snakke med. Rent og pent både på kjøkkenet og i spise området. Godt utvalg på menyen. God bearnaise saus, noesom er ganske uvanlig å få på gatekjøkken. Litt for mye grillkrydder på alt etter min smak, men det er det sikkert bare å spørre om å få mindre av på neste besøk. Vi kommer definitivt tilbake.
Kjøpte to Tyrkiske retter. Vi hadde dessverre litt høyere forventning til maten ift. prisen på det. Risen var for tørr, kyllingkjøttet for tørt, brødet som fulgte med på under all maten som resulterte i at bare var deigete. Tzatziki som skulle følge med må ha vært feil håper vi, da det var identisk med rømmedressing. Synd da vi hadde lest såpass mange gode anmeldelser. Smaken alt i alt 2 av 5 da pommes frites vi også bestilte var veldig god som trakk opp. Håper de forbedrer seg på tyrkiske maten. Tipper de er gode på burger og pizza
Helt allright. Hyggelige folk og gode porsjoner. Mangler litt på renhold av toalettrom.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til AULI Pizza & Kebab med offentlig transport


Auli senter 40 meter
453
455
R14

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler