facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aurora Consulting

Info

ROS analyse, rekruttering, lederutvikling, organisasjonsutvikling, sikkerhet og beredskap, beredskapsplanlegging og øvelser.

https://www.auroraconsulting.no/om-aurora/personvern



"Aurora Consulting AS eier og driver eiendomsselskapet AKH Eiendom AS og nettsiden Opptaksguru.Oppptaksguru tilbyr coaching og kunnskap for alle som skal på opptak eller gjennom en seleksjons-prosess.Opptaksguru tilbyr også personlig trening og treningsprogrammer for alle som vil trene etter de samme prinsippene som Forsvaret og politiet i Norge og USA gjør.Ingen er bedre trent enn norske spesialstyrker, så hvorfor ikke trene på samme måte?Gir deg kunnskap du ikke får andre steder på samme måte."
Adresse:
By: Trondheim


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aurora Consulting.

Trondheim konsulentfirma

åpningstider, plassering. Aurora Consulting adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aurora Consulting. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aurora Consulting med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler