facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aurskog El-forretning A/S

Aurskog El-forretning A/S

Info

Hvitevarer, småelektrisk og belysning. Salg, service og montering

Adresse: Senterveien 15, 1930 Aurskog
Telefonnummer: 63863561
on.eksirtkelegoksrua@ecivres
By: Aurskog
Rute: Senterveien 15
Postnummer: 1930


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: aurskog elektriske åpningstider, aurskog elektriske installasjon a/s, aurskog data, elektriker aurskog, aurskog elektriske forretning, moseby elektriske
Anmeldelser
Mer effektiv, nøyaktig og kundevennlig kan man ikke være. Meget fornøyd med levering og montering av ny Asko oppvaskmaskin. Vi kommer garantert tilbake når det er behov for nyanskaffelser eller service.
Fikk hjelp med oppvaskmaskin, kom på avtalt tidspunkt og var raskt og effektivt. Kan anbefale sterkt om det er noen problemer med hvitevarer.
Var heldig å blei satt i kontakt med mannskapet her via en kamerat og har ikke annet å si enn at servicen er enestående, hyggelig mann både i butikk og på serviceverksted! Pluss i boka! Neste hvitevare som må byttes ut blir nok også handla her!
Fikk utført service på en oppvaskmaskin på Eidsvoll.. Helt utrolig service
Flink fyr
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Aurskog El-forretning A/S.

Aurskog kjøleteknikktjenester

åpningstider, plassering. Senterveien 15 aurskog belysningsbutikk kart bykart, satellitt visning. Aurskog El-forretning A/S adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Aurskog El-forretning A/S. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Aurskog El-forretning A/S med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler