facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Aust-Agder bibliotek og kulturformidling

Info

Aust-Agder bibliotek og kulturformidling er en virksomhet i Aust-Agder fylkeskommune, og et ressurssenter for bibliotekutvikling og kulturformidling.



"Hovedbiblioteket, Vågsbygd bibliotek og Tangvall bibliotek er meråpne bibliotek. Du må underskrive en kontrakt på Min side i Bibliofilappen for å aktivere tilgang mellom 07-22 hver dag. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon."
Adresse: Tordenskjolds gate 65, Kristiansand, Norway
Telefonnummer: +4799487673
By: Kristiansand
Rute: Tordenskjolds gate 65


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Drivhuset Drivhuset 6 km Ok spisested, men litt overpriset i forhold til hva man får på en pølsemeny. Var kun ...
Anmeldelser
Det at en må betale penger for å bruke doen på biblioteket er helt absurd. Er det så dårlig stelt at dette skal være inntektskilden?
Rolig sted, ok betjening, data, lekerom og kan booke rom for
Kjempe fint bibliotek i flere etasjer med mye aktiviteter for voksne og barn.
Bråkete bibliotek med særdeles lite imøtekommende bibliotekarer. Utenom dette så er det et moderne og fint bibliotek, med et godt utvalg bøker.
Biblioteket vårt er et stort bygg på 4 etajer. Øverst holder Kristiansand kunsthall til. Og i tredje finner du en lesesal for dagens aviser. Liker godt å sette meg ned der og spesielt nå som været er kaldt og ufyselig. Ellers så finner du bøker både i tredje, andre og i første er barnebøkene. Samt et rom som er beregnet på barn. Liker biblioteket vårt veldig godt og er faktisk litt stolt av det.
En av dem eneste plassene "ungdommen" kan henge her i kr.sand. Veldig fint med utlåns-pcer om man ikke har dette selv, eller bare må sjekke noe kjapt på en pc i byen. Masse litteratur for dem som liker slikt!
Jeg pleide å bruke biblioteket som et hyggelig sted hvor jeg kunne slappe av med en god bok, eller skrive oppgaver og gjøre skolearbeidet mitt. Åpningstidene er tåpelige. Kaffemaskinen er utdatert. Toalett koster fem kroner, det er ikke ille. Burde vært gratis på et bibliotek, men la gå. Den tar ikke kort. Håper biblioteket etterhvert bruker litt penger på brukervennlighet, fordi bøker har de, men det skulle da bare mangle.
Jeg leser heller egne bøker så kan jeg bruke den tida jeg vil på dem uten å ofte må ni lese for det er leverings frist jeg må overholde.
Betjenning er veldig hjelpelig og greit folk. Lokal er rent ryddig og trivelig atmostsfære .
Flott plass å studere i med mange forskjellige bøker, gratis internett og hyggelige bibliotekarer
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler