facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Auto Garanti Senter

Auto Garanti Senter

Info

Auto Garanti Senter as driver med kjøp og salg av nye og brukte biler.

Historie

Velkommen hos oss i AUTO GARANTI SENTER AS.

Vi har lang erfaring innen bilbransjen. Vårt mål er å gi god service og levere driftssikre kvalitets biler.

Hos oss finner du et godt utvalg av nyere bruktbiler med høy kvalitet i trivelige innendørslokaler på Åssiden. Vi tilbyr fra 1 til 7 års bruktbilgaranti. Vi leverer alle våre biler med NAF test eller tilstandsrapport.

Alle bilene våre leveres fri for økonomiske heftelser, og med garantert korrekt kilometerstand. Vi tilbyr salg med meget gunstige finansieringsordninger og innbytte av din nåværende bil.

Velkommen til et hyggelig og trygt bilkjøp hos oss!

Adresse: Havnegata 107, 3040 Drammen, Norway
By: Drammen
Rute: Havnegata 107
Postnummer: 3040



relaterte søk: Ags bil
Nærliggende lignende selskaper
Arctic Trucks Norge Arctic Trucks Norge 2 km Mye fint i hyllene Spennende utvalg på tilbehør til bilen Maxtrax ble med hjem
Anmeldelser
Det var utrolig snill mann, han hjalp meg med alt og sittet med meg over 4 timer for å hjelpe, jeg er extremt fornøyd med bilen og med tjeneste som jeg har fått på det firma. Jeg anbefaler mye og egentlig jeg har ikke gitt nok beskriver på det firma, fordi det er mer flink og ærlig enn det jeg trodde.
Jeg er meget fornøyd med min bilkjøp og topp kundeservice som ble gitt av Auto Garanti Senter og anbefaler alle til å kjøpe bil her. Hyggelig selger, hjelpsom, gode biler og Trygg bilhandel !!!
Forsøkte å få til innbytte på gammel bil, men forhandleren påsto at de kun tok inn premium biler BMW og Mercedes. Morsomt å se alle kiaene, Skodaene og Toyotaene der, når man går forbi der daglig. Virker useriøs, når han sier en ting og gjør noe annet.
Uvanlig god service! Kjøpte ny bruktbil for noen uker siden. Strålende fornøyd med både bil og handel. Anbefales på det varmeste!
Jeg er meget fornøyd med bilen og måten de behandler sine kunder på. Rask levering , holder avtaler og informativ Anbefaler på det sterkeste .
Superfornøyd med servicen og all hjelpen vi fikk her. Tipp topp tommel opp!
Jeg er meget fornøyd med bilen. Tusen takk for hyggelig prat og god service. Lykke til videre !!!!
Jeg har fornyet bilen min for 3. gang hos Auto Garanti Senter AS. Jeg er svært fornøyd med alle biler og all service jeg har fått. Anbefales.
Kjøpte bruktbil der for noen mnd siden. Tålmodig selger, hyggelig og informativ, og bilen går som smurt!
Takk for servisen Auto Garanti senter AS Jeg er veldig fornøyd, håper alle kundene får samme servise. Lykke til videre
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Auto Garanti Senter med offentlig transport


Merket 130 meter
35
37
4
4N
91
Hedensrud 330 meter
5
Drammen Slip 350 meter
35
37
4
4N
91
Hans Tordsens gate 410 meter
35
37
4
4N
Svelvikveien 11 430 meter
37
91

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler