facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Auto Nord As

Auto Nord As

Info

Renaultn og Dacia , Fiat, Jeep, Alfa Romeo og Meca Car Servise bilverksted.Spesialisert på alt av US biler uansett merke.
Satser stort på bobiler rep/serv.

Historie

Forhandler av nye Renault og Dacia 4x4. Merkeverksted også for Jeep, Alfa Romeo og Fiat. Vi selger rundt 50 nye biler i året og solgte i 2017 270 biler brukt og nytt. Vi har et stort utvalg med brukte biler.

AUTO NORD AS er Meca butikk og grossist, samt Meca car service bilverksted, og vil fortsatt satse stort på dette i fremtiden. Meca er en av norden største verkstedkjeder og vi har en profesjonell kjede i ryggen for vårt frittstående verkstedkonsept hvor vi reparerer alle typer biler. US biler er også en av våre spesialiteter og vi har et stort lager og kompetanse på alle US biler.

Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat. Vi har god kaffe/te og sikkert noe å bite i.

Produkter

Nye biler, brukte biler, verksted, verkstedtjenester, reparasjoner, deler, bildeler,



"Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1 Mai 1993. Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.Forhandler av nye Renault og Dacia 4×4, samt Sun Living bobiler. Merkeverksted også for Jeep, Alfa Romeo og Fiat. Vi selger rundt 50 nye biler i året og solgte i 2020 nærmere 300 biler brukt og nytt. Vi har et stort utvalg med brukte biler.AUTO NORD AS er også Meca car service bilverksted, og vil fortsatt satse stort på dette i fremtiden. Meca er en av nordens største verkstedkjeder og vi har en profesjonell kjede i ryggen for vårt frittstående verkstedkonsept hvor vi reparerer alle typer biler. US biler er også en av våre spesialiteter hvor vi har et stort lager og kompetanse."
Adresse:
Telefonnummer: 77000780
on.sadronotua@gniledvasglas
By: Harstad


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 18:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lørdag: 11:00 - 14:00


relaterte søk: auto nord tromsø, bruktbil harstad, auto nord bruktbiler, bilforhandler tromsø, auto nord sandnessjøen, bilverksted harstad, auto bruktbil, bil i nord
Anmeldelser
Arbeidet ble utført fort, men nektes faktura for privatkunder å får ikke ut bilen før du betaler i tilegg til at de tar 700-800kr timen Så er delvis fornøyd, bilen kan kjøres nå så er det som teller. 3/5
Fikk oss til å kjøre over 2 timer + ta ferge tur/retur når vi skulle kjøpe en bil og når vi kom fram stod de og solgte bilen til noen andre. De andre var fra narvik, så de bevisst valgte å la en av oss måtte kjøre bomtur for større sjanse å selge bilen selv. Var førstemann til mølla sa de når vi kom, det hadde vi hørt fint lite om på forhånd. Elendig kundehåndtering.
Fantastisk oppfølging og enkel og grei handel. Kjøpte bil usett og fikk den sendt til Oslo og alt var som beskrevet. Anbefales :
Felles for alle gangene jeg har vært innom er at det kommer aldri noen selger for å hjelpe når jeg kikker på bil. Når man endelig får hentet en, så får man heller ikke konkrete svar på spørsmål rundt det kjøretøyet man er interessert i. Greie priser, og greit utvalg bruktbiler til enhver tid.
Useriøs forhandler som lurer folk til å kjøre langt bare for å selge bilen til andre når man først kommer frem. Ekstremt uprofessjonelt. Anbefales ikke.
Jeg har brukt Auto Nord I mange år. De stiller opp, er hjelpsomme og imøtekommende. Hadde besøk fra Trondheim som fikk trøbbel med bilen. De var imponert og hevdet at de ikke hadde opplevd maken til service. Jeg har ingen planer om å skifte verksted!
I over 20 år har jeg jevnlig fått hjelp av Toni. Alltid like bra. Derfor 5 stjerner. Bare ring så får dere hjelp.
Fikser de fleste bilmerker men elendig på telefon. Absolutt anbefalt å kjøre innom
For ein service å for noken kjekke karar..Me er kjempetakknemlig for den gode hjelpa me fekk. High five
Som alltid presis og hyggelige. Flinke ansatte. Her får en servicen som du trenger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler