facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Autocenteret Fjeldstad As

Autocenteret Fjeldstad As

Info

Velkommen til Europas største forhandler av Gelãndewagen i 30 år - nå også en av de største på SsangYong i Norge

Historie


Autocenteret - Historikk
Autocenteret Fjeldstad A/S i Holmestrand er Norges og Europas største forhandler og spesialist på Mercedes Geländewagen. I 1982 grep vi tak i dette markedet for en bil som Mercedes importøren ikke viste noen interesse for. Vi fikk godkjent i Vegdirektoratet permanent minibuss godkjenning hvilket betydde at bilen var fri for avgifter og kunne benyttes i kollektivfeltet i Oslo området. I tillegg til dette kunne bilen tilby høy klasse av sikkerhet og fremkommelighet. Alt dette tilsammen har hatt stor betydning for bilens suksess på det norske markedet.Siden oppstarten i 1982 har Autocenteret Fjeldstad A/S omsatt over 2000 stk Geländewagen. Da minibuss registrerings bestemmelsene ble endret i 1988 startet vi med å forlenge bilen for på den måten å få Geländewagen igjen godkjent som minibuss. Virksomheten i dag består av å forhandle, renovere opp gamle Geländewagen samt å foreta modifisering og oppgradering av eksisterende biler. Geländewagen er en bil som i utgangspunktet er konstruert så solid og robust at den kan vedlikeholdes tilnærmet til evig tid.

Etter satsing som utstiller på bilutstillinger i Frankfurt, Arabiske Emirater, samt på verdens største messe for firehjulsdrevne biler som arrangeres årlig i München, har Autocenteret Fjeldstad solgt spesialbiler til Sverige, Saudiarabia, Japan og Paraguay. Blant det mest ekstreme er en forlenget Geländewagen limousin levert til sjeik i Jedda og Geländewagen cabriolet falkejaktbil med 3 aksler (6WD) til kongehuset i Riad, Saudiarabia.

Fra august 2000 utvidet bedriften sin satsning på personbiler fra Mercedes-Benz, BMW og Audi.Her oppfyller vi kundens bilønsker tilnærmet 100% Dette var ganske naturlig,da bedriften allerede hadde meget stor profesjonell kompetanse på direkteimport av biler fra Tyskland siden 1982. Autocenteret Fjeldstad a/s opprettet samtidig et nært samarbeide med Autopartner a/s i Fredrikstad.En bedrift som drives etter samme driftsmal som Autocenteret Fjeldstad a/s på personbiler. Samarbeidet ble inngått på bakgrunn av og kunne skape maksimal fagkompetanse på både innkjøp og produktsiden.

Autocenteret Fjeldstad A/S har et topp moderne verksted med avansert utstyr som betjenes av 6 mekanikere. Våre mekanikere arbeider med Geländewagen på heltid og innehar beste kunnskap og erfaring som finnes i markedet på biltypen. Kvalitet er mottoet.

Autocenteret Fjeldstad A/S består av 3 avdelinger: Salgsavdeling bil, Verksted og Statoil stasjon.




"En av verdens største forhandlere av Mercedes Geländewagen gjennom tidene. Vi har over 60 G'er på lager - også flere nye 2019 modeller. Ring oss for å avtale prøvekjøring."
Adresse: Hvittingfossveien 25, 3080 Holmestrand
Telefonnummer: 33066777
By: Holmestrand
Rute: Hvittingfossveien 25
Postnummer: 3080


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: Geländewagen Brabus, Mercedes Geländewagen Brabus, Geländewagen g63, Geländewagen electric, Gelenderwagen elektrisk, Geländewagen Brabus 900
Anmeldelser
Kjøpte nylig en eldre G av Fjeldstad. Må si jeg er imponert over service både fra salg og verksted. Var noen småting som måtte rettes på, null problem og ingen diskusjon. Takk for god service både før og etter handel
Bilen jeg kjøpte skulle være "mye bil for pengene", skulle være hellakkert fra taket og ned, med dører og greier skiftet ut, og råsterk motor som skulle gå som en klokke. Tja. Etter et par år, og et sekssifret beløp omtrent bare i nye deler, startet endelig motoren nesten hver gang, men håndtaket til bakluka ramlet nylig ut siden skiten var gjennomrustet, og den "nye" lakken kommer av i store flak. Det lekker fortsatt eksos inn i kabinen, og girkassen slår fortsatt innimellom "det skal være sånn!", men med litt ombygging skal jeg i alle fall klare å få bukt med varmeproblemene. Den vennlige tonen du møter i butikken blir forresten kjapt til "skal du ha noe reparert må du betale for det" etter noen måneder med frem og tilbake – tilfeldigvis akkurat nok måneder til at alle krav ville vært forgjeves. "40 års erfaring" med å lære seg helt presist reglene rundt rammebytte, firmabil og så videre betyr nok fort også 40 års erfaring med å vite akkurat hvordan man ikke trenger forholde seg så mye til kunder som man har flådd uten skam. Men for all del, det er sikkert en flott butikk hvis du har en million eller to å brenne av, og det ikke gjør deg noe å ha en bil som har råtnet på rot i noen år. Bare pass godt på at du sjekker om det er kommisjonssalg, eller hva slags kjøretøyklasse bilen faktisk er registrert som, FØR du setter deg ned for å signere kontrakten.
Skadet bilen min før de leverte den til meg og forsøkt å skjule dette for meg. Fant det ut i etterkant og de nekter å ta ansvar. Alt av bilder og bevis og en mye mer detaljert anmeldelse kan dere finne på Facebook siden til Fjeldstad under "anmeldelser"
Godt mottat selv om jeg bare var innom for å se, de svare bra og høflig på alle spørsmålene, de har noen fantastiske biler der
Hadde jeg kunnet gitt 0 stjerner hadde jeg gjort det. Bilen jeg kjøpte hadde stått stille i 3 år, og null oppfølging av servicer. Dette ble det selvfølgelig ikke opplyst om under kjøp. Veldig vanskelig å kontakte etter kjøp! Styr unna!!
Fantastisk flott service og god kundebehandling
Ikke flinke og sjekke om alt fungere etter reprasjon. Dårlig informasjon og kvalitetssikring av jobb.
Stedet er fantastisk,VANVITTIG bra folk,veldig imøtekommende og ikke minst hyggelige og blide
Flotte lokaler, delelager med hyggelig betjening
Fantastiske biler, hyggelige folk og fine lokaler
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler