facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Autoen

Autoen

Info

Auto`en er ein avdeling av ØMV Bilsenter. Merkeverkstad for Toyota og medlem av Meca kjeda. Me reparere alle bilmerke. Utfører PKK-kontroll.

Historie

Toyota Originalservice
Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold. Dette vil din Toyota forhandler hjelpe og veilede deg med når du har behov for det. Avhengig av kjørestil og kjøreforhold skal dette gjøres hver 15.000 km eller 1 gang pr. år (det som først inntreffer).

Benytter du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota verksted i Norge er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde. Ønsker du å lese mer om Toyota Helsesjekk se eget avsnitt om dette.

Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 5 år, med mulighet til forlengelse.

Adresse: Steinsdalsvegen 140, 5600 Norheimsund
Telefonnummer: 56550450
on.neotua@tsop
By: Norheimsund
Rute: Steinsdalsvegen 140
Postnummer: 5600


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
YX Norheimsund YX Norheimsund 15 meter For et slitent sted. Halvparten av pumpene var ute av drift, en del rust. Blir veldig...
Norheimsund Veiservice Norheimsund Veiservice 1 km Fin stasjon,god mat,litt dyr diesel. Hyggelig betjening
Sande Dekk Sande Dekk 1 km Gode priser og super service
Friutstyr.no Friutstyr.no 1 km Oversatt av Google Topp Original Top
Anmeldelser
Er veldig fornøyd leverer bilen til service her og har kjøpt bil her . Liker oss godt her alltid godt imot tatt
Veldig greie karer
Topp service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler