facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Autoria Kolbotn As - Volkswagen

Autoria Kolbotn As - Volkswagen

Info

Autoria Kolbotn AS er forhandler av Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy og brukte biler i Tømteveien på Kolbotn. www.autoria.no.

Adresse: Tømteveien 10, 1411 Kolbotn
Telefonnummer: 24035300
By: Kolbotn
Rute: Tømteveien 10
Postnummer: 1411


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: autoria kolbotn skoda, autoria kolbotn verksted, autoria kolbotn ansatte, autoria ski, autoria kolbotn åpningstider, autoria ski åpningstider, autoria kolbotn bruktbil, autoria verksted
Nærliggende lignende selskaper
Autoria Kolbotn  - ŠKODA Autoria Kolbotn - ŠKODA 97 meter Fantastisk god service både fra selger og serviceavdelingen. Selger Endre og Adnan på...
Autodealer no As Autodealer no As 108 meter Ryddig og grei bilhandel
Varebil.no As Varebil.no As 1 km Flott sted med veldig god service
Anmeldelser
Veldig bra Service! Jeg var innom Autoria Kolbotn i dag fordi jeg hadde en hjul-låsebolt jeg ikke fikk av selv. Låsebolten var slitt så jeg fikk ikke tak med eget verktøy. Fikk hjelp av en mekaniker med en gang og han fikk løsnet den, jeg trengte heller ikke å betale for den lille jobben :
Serviceminded er nøkkelord. Ulikt andre Volkswagen verksteder. Men grusomt dyre...
Etter 2 år med Skoda Enyaq. Er jeg fremdeles ellevilt fornøyd med både bilen og folket i Skoda-avdelingen hos Autoria Kolbotn! Noe av det beste jeg har opplevd i løpet av mine over 40 år som bileier! Nei, jeg jobber IKKE hos Autoria!
Denne virksomheten erfarer jeg som kunde gjennom to år har en teknisk sett en ubrukelig og kundefientlig Telefonsentral tjeneste. Jeg oppnår aldri å komme fram, men hver gang kun å møte en automatisk svarer om stor pågang, forbanna iriterende med ditto lang ventetid. Kan inrømme at førstelinjetjenesten i kundemottak verksted opptrer vennelig og hjelpsome.
Meget hyggelig selgere, som stadig etterstreber å gi service. Har kjøpt biler hos andre forhandlere som har det travelt med å bli ferdig når kontrakten er skrivet ut. Her ønskes man velkommen med en gang når en kommer inn døra, enten for ny eller brukt bil. Når jeg skulle hente bilen, tok selgeren seg god tid på å gå igjennom alt og i tillegg ble med ut for å se sammen med meg om jeg har glemt noe i gamle innbyttebilen. De oppdaget også om kommende service om 5 mnd, så de tok like full service og PKK uten tillegg i prisen. Vil ikke nøle med å komme tilbake, neste gang vi trenger ny bil. Ps. Meget god kaffemaskin.
Hei har vært kunde hos Autoria Kolbotn i mange år Idag mistet de en kunde til og det er grunn av dårlig kunde behandling Men i år opplevde jeg veldig dårlig kundeservice på både skade avdeling og mekanikk. Prøver å hjelpe minst mulig og finne flest feil. Jeg leverte bilen til dere og etter en stor kostnad så tenkte jeg alt var i orden så opplever jeg flere feil med bilen , at klima ikke fungerer og bilen vil ikke varme. Når jeg leverte bilen fungerte alt . Og nå er det minus grader ute og jeg har ikke varm bil. Og etter å ha diskutert med dem om den saken så endte det med at jeg ble tilsendt en stor regning for å få fiksa det problemet som aldri var der før. Det finnes mange andre verksted som vil hjelpe kunden og har god kundebehandling. Det er helt bortkasta tid og penger å dra til Autoria Kolbotn. Kort sagt det er LOVLIG RAN mot snille kunder. Anbefaler ikke å dra til Autoria Kolbotn
God oppfølging og service. Hyggelige ansatte
Hyggelige, kort ventetid og litt bedre priser enn "Møller"-verksted.
Kommer som regel aldri gjennom telefonen til verksteds mottakerne. Det ringer og ringer, det blir satt over videre til andre personer som heller ikke tar opp. Møter man opp fysisk så ser man tydelig at verksteds mottakerne slår av en lang godprat med kollegaer og bruker lang tid på småtteri. Som å rusle rundt ved sofakroken og hente kaffe. Denne gjengen har mye å lære om god kundeservice.
Har prøvd å kommunisere feil ved bilen min før garantien gikk ut, men da var det "umulig å finne". De var bare ikke interessert i å finne ut av det. Overpriset, dårlig service. Mestere på å finne "feil" etter garantiutløp. Her er det penga som rår.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler