facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Autosenteret Vikhammer

Autosenteret Vikhammer

Info

BILSALG - AUTORISERT BILVERKSTED - DEKK&FELG -BILVASK

Historie

Autorisert bilverksted- MECA Car Service
- spesialister på VW og Audi
- mekanikere med lang erfaring

Autorisert dekkforhandler
- faglærte ansatte med god kunnskap om produktene
- dekkhotell



Bilglass- Riis Bilglass sjekkpunkt
- skifte av frontrute
- gratis frontrute reparasjon



Bilsalg
- kjøp, salg og import av nye og brukte biler




Bilvask
- bilvaskemaskin og selvvask


Bensin og diesel
- UnoX selvbetjent



"Vi har åpnet et nytt og moderne bilanlegg på Sveberg, midt mellom Trondheim og Stjørdal. Vi er 38 ansatte som står klare til hjelpe deg, om det skulle være ny bil, reparasjon, service, dekk, felg, vask, lakkering, drivstoff, ruteskift, steinsprut osv. Velkommen!"
Adresse: Vikhammerløkka, 7560 Malvik
Telefonnummer: 73974300
moc.teretnesotua@tsop
By: Malvik
Rute: Vikhammerløkka
Postnummer: 7560


åpningstider

Mandag: 07:00 - 18:00
Tirsdag: 07:00 - 18:00
Onsdag: 07:00 - 18:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 18:00


relaterte søk: autosenteret vikhammer proff, autocenteret narvik, autosenteret vikhammer vikhammer, autocenteret lillehammer, autosenteret hunndalen, dekkhotell vikhammer, autosenteret trondheim, stjørdal autosenter
Nærliggende lignende selskaper
Team Gårdsdrift Team Gårdsdrift 4 km Sponsorer 2018: ECO AS, Sommertreff, Hallspesialisten og 2Fast.no
Anmeldelser
Kan på det varmeste anbefale Autosenteret Sveberg! Om det gjelder bilkjøp, verkstedbesøk, dekkhotell eller bulkfiks så er du i de tryggeste hender hos Autosenteret. Jeg har utelukkende god erfaring med dem og opplever hele teamet som dedikerte, serviceinnstilte, løsningsorienterte og "på hugget" for at jeg som kunde skal ha et trygt og godt bilhold. Kjøpet av bil var ryddig og effektivt. Jeg har fått god oppfølging i ettertid og jeg er imponert over profesjonaliteten. De er virkelig et komplett autosenter med høy kvalitet og leveranse over forventning.
Vi er ny kunde hos Autosenteret Sveberg og er veldig godt fornøyd med service og oppfølging vi har fått. Bilen har stått på verksted siden medio september og vi fikk den igjen etter 4 måneder. Der er IKKE på grunn av Autosentert at det har tatt lang tid. Det er Audi som ikke har klart å sende del som har manglet. Autosenteret har purret Audi og holdt oss oppdatert underveis. Vi fikk også rimelig leie av bil mens vi ventet. GULL. Takk for hjelpen! Vi tar all service her i framtida.
Vi fikk veldig god hjelp av Autosenteret til å finne den bilen vi ville kjøpe. De er ryddige og profesjonelle. Autosenteret setter kundens behov i fokus og det er dyktige og trivelige folk som jobber der. Utmerket service og fantastisk oppfølging i hele kjøpsprosessen - også etter kjøpet. Stor takk til Eirik & teamet. Å kjøpe bil på Autosenteret anbefales på det sterkeste!
Bisto meg med import av 2020 Audi R8 fra Tyskland. Meget ryddig prosess og god forventningsavklaring hele veien. Godt forarbeid som sikret at eksemplaret jeg fant var i god tilstand og riktig utstyrt. Har tidligere også brukt Autosenteret til diverse annet verkstedarbeid og alltid vært svært fornøyd. Generelt høy kompetanse på huset - 5/5!
Ikke særlig rimelig Autosenteret drar på med kunder som skygger unna merkeverkstedenes dårlige kundebehandling. Men det virker som at de begynner å bli litt grådige her på huset nå. Påslag for småting her og der for å sikre konstante bi-inntekter utenom hva man faktisk bruker dem for... De kobler på 12V lader for en hundrelapp ikke avtalt eller informert om noen steder og sannsynligvis helt unødvendig på en elbil som knapt er over året gammel hver gang du bruker verkstedet. Sånne småavgifter er definert som ulovlig allerede fra forbrukertilsynets vurdering av samme praksis hos frisørene. Da ble det påpekt at slikt må være tydelig informert om ved oppslag eller muntlig informasjon ved avtaleinngåelse for at det skal være lovlig. Verkstedet tar også betalt for justeringer som ellers ville inngått i prisen hos aktører som dekkmann, vianor eller sulland. Alt i alt en meget kostbar opplevelse for noe som i utgangspunktet virket overkommelig priset. Anbefaler ikke disse desverre.
Svært fornøyd med Autosenteret etter å ha brukt merkeverksted tidligere. Blir alltid møtt med et smil og de har funnet gode løsninger hver gang jeg har treng bistand. Ekstra pluss for å alltid ha leiebil tilgjengelig om jeg skulle trenge det. Konkurransedyktig på pris og høy servicefaktor. Anbefales!
Veldig god service hos Autosenteret. Kjøpte en Nissan Leaf der i juni. Da jeg satte på vinterhjul så viste det seg at ventilene på samtlige hjul på vinterdekk hadde lekkasje, men de fikset nye og fikk byttet de uten ekstra kostnad.
Hadde bilen min hos de i noen dager pga en feilmelding og EU kontroll. Da jeg hentet bilen hadde den en ny ulyd, men dette fraskriver de seg ansvaret for. Dyre verkstedtimer må også medregnes om man skulle levere inn bilen hos de. Velger helt klart noen andre neste gang.
Det er imponerende hvordan man kan levere så bra i alle avdelinger. Jeg bruker de til alt som har med bil å gjøre, og service og utførelse er over all forventning.
Fikk hjelp med bilen da jeg var på ferie. Skjønte de hadde mye å gjøre, men allikevel tok de seg tid til å hjelpe meg så jeg kunne fortsette ferien. Bilen ble ordnet i løpet av dagen, prisen inkl. leiebil var langt under hva jeg hadde forventet. Er meget fornøyd, og vil gi min varmeste anbefaling.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Autosenteret Vikhammer med offentlig transport


Vikhov 230 meter
116
70
Vikhammerløkka 250 meter
116
70
86
Vikhammer skole 330 meter
207

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler