facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AV Fusion Norge AS

AV Fusion Norge AS

Info

Vi er en energisk og entusiastisk gjeng som er stolte av å kunne tilby løsninger som gjør hverdagen enklere og hjelper deg med å frigjøre mer fritid. Videokonferanse er et fantastisk verktøy og åpner mange muligheter for deg og din bedrift.

Historie

AV Fusion Norge og Danmark har kompetansen og ekspertisen som skal til for å implementere komplette videomøterom inn i nettverksinfrastrukturer og integrasjon mot f. eks. Lync. Våre konsulenter sikrer at du får den løsningen som er riktig for deg og ditt firma.



""INTUY er en av norges ledende aktører på løsningssalg og nettverksintegrasjoner innen fagfeltene AV, videokonferanse og ledskjermer. INTUY er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner med spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Stavanger. Vi vektlegger kompetanse og har derfor dyktige teknikere i vår stab. Vi er en positiv og engasjert gjeng med glimt i øyet. Vi har deg som kunde i fokus. Dine behov er vår hverdag og faglige utfordring. Uansett behov, skreddersøm eller en enkel enhet, vi er her for å hjelpe deg. Lykkes du, lykkes vi!""
Adresse: Haugåsstubben 10, 4016 Stavanger, Norway
Telefonnummer: +47 400 00 785
By: Stavanger
Rute: Haugåsstubben 10
Postnummer: 4016


Nærliggende lignende selskaper
Byggekiosken Byggekiosken 0 meter Leverandør av robuste og driftssikre BIM kiosker
Lyd Og Lyshuset Diskotek Teknikk Lyd Og Lyshuset Diskotek Teknikk 2 km Veldig bra firma
Anmeldelser
Oversatt av Google Selgerne vil mobbe deg 0 av 5 Original The sales people will bully you 0 out of 5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler