facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Avavi As

Info

Avavi AS leverer tjenester og produkter for VA (vann og avløpsbransjen. Vi har lang erfaring i bransjen! Døgnvakt: 900 35 502

Historie

Avavi AS ble etablert i 2002 av Per Arne Schau og har i dag 8 ansatte. Kontor og lager er i Ås, syd for Oslo. Vi betjener i hovedsak Oslo, Østfold og Akershus, men utfører også oppdrag på landsbasis.
Vi leverer spesialtjenester og produkter til VA-bransjen. Våre kunder er kommunale og statlige foretak og etater, entreprenører, rørleggere, borettslag og sameier, forsikringsselskap, samt privatpersoner.
Vi disponerer en moderne, miljøvennlig utstyrspark som består av fem fullt utstyrte servicebiler, en bil for lekkasjesøk, en rørinspeksjon-/spylebil samt tre tilhengere for trykkprøving og desinfisering.
Våre serviceteknikere har nødvendig kompetanse og sertifiseringer for oppdragsområdene, og med lang bransjeerfaring løser vi de fleste oppdrag. Et omfattende kontaktnett gjør at vi kan levere alle typer tjenester knyttet til kvalitetssikring av VA-anlegg.

Adresse: Myrveien 6, 1434 Ås, Akershus
Telefonnummer: 64 94 60 30
By: Ås
Rute: Myrveien 6
Postnummer: 1434



relaterte søk: VA365, Rørfornying Oslo
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Avavi As.

ås vannbehandlingsvirksomhet

åpningstider, plassering. Myrveien 6 kart bykart, satellitt visning. Avavi As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Avavi As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Avavi As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Ski Rørleggerbedrift AS Ski Rørleggerbedrift AS 1 km Service strålende og rask respons
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler