facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Avinor

Avinor

Info

Avinor har ansvar for de 46 statlig eide lufthavnene i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Historie

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for over 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo Lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.



"Samfunnsoppdraget til Avinor er å sikre heile Noreg gode luftfartstenester. Dette ansvaret består i å eige, drive og utvikle eit landsomfattande nett av flyplassar for sivil sektor, og ei samla flysikringstjeneste for sivil og militær sektor.Verksemda skal drivast på ein sikker, effektiv og miljøvenleg måte, og sikre god tilgang for alle gruppar reisende.Noreg er eit land med store avstandar og utfordrande topografi, og norsk næringsliv er internasjonalt orientert. Det betyr at næringslivet er heilt avhengig av luftfarten.Også for busetjing, reiseliv, helsevesen, utdanning, idrett og kultur er luftfarten av stor betydning."
Adresse: Dronning Eufemias gate 6, 0191 Oslo, Norway
Telefonnummer: 67 03 00 00
on.roniva@tsop
By: Oslo
Rute: Dronning Eufemias gate 6
Postnummer: 0191



relaterte søk: avinor stavanger, avinor gardermoen ankomst, avinor trondheim, avinor tromsø, avinor gardermoen, avinor haugesund, avinor bergen, avinor bodø
Nærliggende lignende selskaper
Praktisk Flyging Praktisk Flyging 9 km Boken "Praktisk Flyging" er en oppslagsbok for å gjøre det enklere når vi skal ut og ...
Anmeldelser
Avinor. Dette selskapet driver de fleste flyplassene i Norge. Jeg ringte Avinor for et par uker siden, på en søndags ettermiddag for å få svar på ting jeg lurte på i forbindelse med en reise. De har god og kvalifisert kundeservice, og hyggelige ansatte.
Blitt HINDRET 3 GANGER PÅ RAD PÅ TO UKER FOR IKLE Å FÅ LOV TIL Å REISE. NORWIGIAN OG SAS SOM STÅR BAK. IKKE NOK MED DET HAR ALLE I FAMILIEN BETALT 8000KR FORHÅNDSBETALT BILLETT FOR 6 MND, JA OG DA KOM JO DISSE RESTRIKSJONENE OG ALT VAR STENGT FOR REISE INNLANDS OG UTENLANDS. NÅ ER DET ÅPENT IGJEN. SAS OG NORWIGAN GJENNOM ALLE ÅR OG ANDRE FLYSELSKAPER TILBAKEBETALER EN REF7SJON INNEN 7 DAGER. DET HAR GÅR 60 DAGER OG ALT DE SIER ER NESTE BESTILLING AV RERISE, VIL VI DA KUNNE TREKKE DET DE ALLEREDE HAR LAGT INN SOM BETALING FOR BILLETT!!VERSTE JEG HAR HØRT, MEN KREVER UMMIDELBARB REASKJON OG REFUSJON TILBAKE SNAREST. DE FÅR 48T MAX RIL Å GJØRE OPP FØR SEG.
Prøvd å kjøpe mat på Gardermoen? Verdens dyreste flyplass. Avinor burde legge ned, de styrer på vegne av kapitalen i Holmenkollåsen. Vi trenger fornuft, ikke grådighet.
Dette er ett dårlig firma, elendig service!!!
Oversatt av Google Fryktelig selskap, de har ladefeller overalt som får deg selv om du ikke parkerer. Deres unnskyldning er at de har et skilt et sted slik at selv om du bare snur deg, kan de belaste deg. De tar også 70kr for å sende et automatisk brev ut, i stedet for å sende noe digitalt. bare forferdelig rundt omkring, unngå dem når du kan Original Horrible company, they have charge traps everywhere that get you even if you are not parking. Their excuse is they have a sign somewhere so that even though you just turn around they can charge you. Also they charge 70kr to send an automated letter out, instead of sending something digital. just horrible all around, Avoid them whenever you can
Oversatt av Google Dette selskapet har ansvaret for flyplassene i Norge. De tilbyr forskjellige tjenester. Generelt er prisene og tjenestene på flyplassen svært høye. Jeg betalte rundt 8 euro for en kaffe på en kafé i internasjonal terminal i Stavanger! Tax-free er til tider ikke lenger konkurransedyktig, f.eks. parfyme priser. Original This company is in charge of the airports in Norway. They offer different services. Generally the prices and services at the airport are very high. I paid around 8 euros for a coffee at a cafe in the international terminal in Stavanger! The tax-free is at times no longer competitive f ex. perfume prices.
Oversatt av Google Herr Nyborg er en stor løgner. det er ikke seriøs forretningspartner og kommunikasjonen var arogant av ham! :- Original Mr. Nyborg is a big lier. its not serious business partner and the comunication was arogant by him! :-
Oversatt av Google Et godt sted å jobbe Original A good place to work
Oversatt av Google Arbeid! Original Work!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Avinor med offentlig transport


Bjørvika 60 meter
13
19
Bjørvika 60 meter
19N
300
32
32N
400
4E
500
500N
505
505E
54
540N
550
71A
74
80E
80X
81
81N
81X
83
83N
84E
85
89
Oslo S Trelastgata 140 meter
F4
F5
F6
L1
L2
R12
R13
R14
R21
R22
R31
RE10
RE11
RE20
RE30
Oslo S 320 meter
F1
F4
F5
F6
FLY1
FLY2
L1
L2
R12
R13
R14
R21
R22
R23
R31
R60
RE10
RE11
RE20
RE30
Oslo bussterminal 320 meter
2N
34
37
3N
4N
5N
70
70N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler