facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AVIS Bilutleie Norge

AVIS Bilutleie Norge

Historie

Avis Bilutleie bygger på en enkel grunntanke: «We Try Harder» (Vi anstrenger oss enda mer). Siden Avis ble grunnlagt i 1946 har målet vært å gi kundene leiebilene de ønsker, når de vil ha dem. Dra nytte av våre mange ekstrautstyr som utvalgte serier, sjåførservice, Avis Leverer … og så videre.



"I Avis fører vi sammen flotte biler og destinasjoner for å skape bedre reiser. Vi bestreber oss på å levere våre kunder billeie og varebilleie på deres egne vilkår, ved å tilby fullt fleksible bestillinger, et bredt utvalg av standard og førsteklasses kjøretøy, pluss vår superenkle QuickPass-service, som sparer tid brukt ved skranken. Vi tilbyr også et utvalg av tilleggsprodukter, så som Avis Inclusive, for å hjelpe til med å gjøre billeien perfekt for din kommende tur."
Adresse: Hvamsvingen 5, 2013 Lillestrøm
Telefonnummer: +47 63811220
By: Lillestrøm
Rute: Hvamsvingen 5
Postnummer: 2013


åpningstider

Mandag: 07:00 - 17:00
Tirsdag: 07:00 - 17:00
Onsdag: 07:00 - 17:00
Torsdag: 07:00 - 17:00
Fredag: 07:00 - 17:00


relaterte søk: Varebilutleie Lillestrøm, Avis Bilutleie Oslo, Leiebil Lillestrøm, Nabobil lillestrøm, Hertz Lillestrøm, Avis Bilutleie Fauske, Avis Bilutleie Åsane, Leiebil pris
Nærliggende lignende selskaper
Atlas Bilutleie Atlas Bilutleie 7 km Skal du flytte? Kaste søppel? Eller kanskje du bare skal ha fraktet noe? Vi har vareb...
Anmeldelser
Tregeste kundeservicen noen sinne, mere en en time med kø, hver dag umulig og komme igjennom #kaffepause hele dagen
Hyggelig betjening. Rask og effektiv behandling. Ligger sammen med Aarsby auto. Godt synlig fra veien.
Ufyselig dame i telefonen, ville ikke finne løsning da leiebilen deres hadde problemer med bremser og kraftig vibrasjon under kjøring! Vinduspusserene var totalt utslitt og gjorde det håpløst å kjøre i regnet! Styr unna!
Brukte 2 timer for å få leiebil gjennom Hertz uten lykke. Avis fikset leiebil på 2 min!
Utrolig dårlig kundeservice! Ventet i over 2 måneder på en tilbakebetaling som ikke har kommet. Ringt 15 ganger og blir lovet diverse som aldri skjer. Rett og slett løgn ifra alle kanter. Anbefaler IKKE.
Det første man møter er en tom skranke. Og en mekaniker som etterhvert kommer og ikke kan hjelpe til. Etterhvert får man kontakt med riktige folk da går ting som de skal. Hyggelige folk og rask utlevering.
Møkka selskap. Har leiebil fra de uten vinterdekk. Har ringt dit 3 ganger. Tar fort 20min hver gang. Sier de skal ringe meg tilbake,, noe som aldrig skjer. Styr unna dette useriøse selskapet!
Aldri mer. Bil 1 sommer dekk. Prøvde å ringe flere ganger uten å komme igjennom. Så fikk jeg bil 2 endelig vinterdekk men den bilen lystet det varsellamper i å fusket. Bil 3 var bra. Hadde bestilt en statsjonsvogn men fikk aldri det. Fikk golf, auris og A3. Så fikk jeg regning på bom som jeg aldri har vært i. Styr unna.
Avtalte på telefon leie av en Toyota Yaris,, da vi ankom hadde de ikke bilen inne likevel, ingen småbiler, fikk tilbud om Audi A6 til 3300 kr/dgn, ikke aktuelt, ingen vilje eller forsøk på å finne en løsning, måtte gå derfra uten bil. Null stjerner, styr unna.
Vare bilen jeg fikk hadde vinter dekk og det var sommer. Fører døra var svært slarkete. Ellers hyggelige folk i butikken.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til AVIS Bilutleie Norge med offentlig transport


Olavsgaard 270 meter
3172
3371
340
345
375
380
385
3871
400
FB1
FB9
VY123
VY146
VY148
VY170
Tårnbyveien 430 meter
3172
3371
375
380
385
FB9

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler