facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AVIS Leiebil - Drammen

AVIS Leiebil - Drammen
Adresse: Kobbervikdalen 91, 3036 Drammen, Norge
Telefonnummer: 97 47 40 00
Stat: Buskerud
Distrikt: Drammen
By: Drammen
Rute: Kobbervikdalen
Husnummer: 91
Postnummer: 3036


åpningstider

mandag: 07:00–16:00
tirsdag: 07:00–16:00
onsdag: 07:00–16:00
torsdag: 07:00–16:00
fredag: 07:00–16:00
lørdag: Stengt
søndag: Stengt

Anmeldelser
Etter jeg leverte bilen fikk jeg faktura på kr. 12.000,00 egenandel for skader som ikke ble forårsaket av meg. Vær obs folkens. Dem prøver seg. Ta alltid bilder før dere kjører av gårde av hele bilen. Ellers havner dere på en skyhøy faktura fra dem. Tydeligvis ikke første gang at AVIS gjør sånt med kundene sine.
Fikk ikke den bilen som var lovet, tross eksplisitt bestilt RAV4. Usedvanlig trangt på P-plassen, fikk bare såvidt parkert. Og Jeep skal jeg nok aldri kjøpe
Styr unna! Dårlig service. Hadde ikke leiebil klar på avtalt dag, så vi måtte hente bildene dagen etter. I etterkant fakturerer de for dager vi ikke har hatt bilen, i tillegg til å bytte en rute med egenandel på kroner 20.000 for påstått oppståtte steinsprutskader.
Veldig hyggelige og behjelpelige. Anbefales.
Jeg ble belastet NOK 12,000 på mitt kredittkort for skader som allerede var der da bilen ble utlevert samt skader definert som ubetydelige i henhold til deres egne leiebetingelser. Etter mye purring fikk jeg ugyldig dokumentasjon bilder som verken viser skala cm eller at dette faktisk er bilen det gjelder. Etter å ha blitt utfordret på dette svarer stasjonssjefen verken på telefon, beskjeder eller epost. I tillegg ble jeg feilaktig belastet for km da de ikke klarte å hensynta min bedriftsavtale med fri km på korrekt måte. Heller ikke dette klarer de å rydde opp i, men belaster mitt kredittkort. Vær ekstra på vakt om du leier herfra. Få alt skriftlig I forkant. Ta mange bilder av bilen før du kjører derfra så du unngår å bli svindlet i etterkant.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler