facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for AVshop.no

AVshop.no

Info

AVshop er en nettbutikk for Hi-End og DIY AV-utstyr med showroom på Alnabru i Oslo. Vårt hovedfokus er hjemmekinoen, der vi kan supplere alt fra A til Å enten du bygger og prosjekterer selv eller velger assistanse fra oss fra oss!

Historie

AVshop leverer en komplett bredde av AV-utstyr, med hovedfokus på alt du trenger om du skal bygge og utstyre en hjemmekino, enten du bygger og prosjekterer selv eller får assistanse fra oss fra A til Å! Vi lagerfører tusenvis av varer til enhver tid og har en egen kalibreringssimulator der vår ISF og THX-sertifiserte kalibratør tryller frem fantastiske bilder basert på de forhold som du som kunde faktisk vil benytte projektoren og lerretet under.

Vårt showroom på Alnabru har tre demorom, ett dedikert "kompromissløst" rom på ca. 30kvm og 14 sitteplasser, "Valhall", med 13.1(3) Auro-3D system fra Alcons Audio og prosessor fra Datasat samt 4K-projektorer i høyere prisklasser (3,9m bredt 2.35:1 akustisk transparent lerret). Videre et mellomstort demorom med Adam Audio med tre sitteplasser og 3m bred lerretsduk og 4K projektorer i medium prisklasse, og til slutt et "konvertert gutterom", Egotrippen, på ca. 10kcm, en minikino med lerret på 2,2m bredde og produkter i litt lavere prissjikte.



"AVshop ble opprettet i 2005 og vi har siden den gang gjort vårt ytterste for å levere det beste som er å oppdrive innen Kino. Hjemme. Ikke nødvendigvis dyrt, men alltid bra, og fokus på at du som kunde kan gjøre ting selv for å spare penger. Våre mange samarbeidspartnere fra for eksempel JVC, Sony, Epson, Auralex, Ascendo og Alcons sikrer et bredt og kvalitetssikret resultat. Våre egne merker, DreamScreen og Hamrammr, er utviklet for å fylle det tomrommet vi har sett fra eksisterende leverandører, der vi med vår lange og brede erfaring innen produksjon og utvikling i enda større grad kan sikre deg en optimal løsning."
Adresse: Smalvollveien 63c, 0667 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22641060
By: Oslo
Rute: Smalvollveien 63c
Postnummer: 0667


åpningstider

Mandag: 09:30 - 16:00
Tirsdag: 09:30 - 16:00
Onsdag: 09:30 - 16:00
Torsdag: 09:30 - 16:00
Fredag: 09:30 - 16:00


relaterte søk: AVshop Rabattkode, epson eh-tw9400, Av utstyr, Sony 4K projektor, HiFi Klubben, Sony projektor, Sony VPL-XW5000, Subwoofer selvbygg
Anmeldelser
Hyggelig og god service. Veldig bra demorom med bilde og lyd av absolutt høyeste klasse.
Særdeles god service. Kjøpte ingenting hos dem, men de er flinke til å forklare og reddet meg ut fra å måtte betale flere 10 tallstusen til ingen nytte. Dette er stedet om du vil ha hjemmekino gjort profesjonelt.
Har handlet her endel via netthandel. I helgen var jeg på ferie i Oslo, og før jeg reiste hjem besøkte jeg butikken for jeg vile sjekke ut litt ulike prosjektorer. Jeg fikk super god service, og gode råd. Så anbefaler avshop på det varmeste.
Kjøpte et DIY UltraWeave v5, viste seg å være lim flekker på det, fikk et nytt tilsendt hjem. Veldig hyggelig service på messenger.
Her var det ikke noe hjelp å få, spør om å legge igjen penger, men ingen svar å få på spørsmål. Så da blir det ikke noe handel her!
Meget høye priser, men til gjengjeld gode lokaler med demo-kinoer.
Nydelig service og support.
God service og flinke folk.
Topp service med proffe folk
Veldig kjekke folk!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler