facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Awareness

Awareness

Info

Kommunikasjon- og relasjonskompetanse

Historie

Mitt navn er Anne-Kjersti Nymo, daglig leder og eier av Awareness. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan vi mennesker oppfører oss, kommuniserer og forholder oss til hverandre. Derfor har veien min handlet mye om kommunikasjon og samtaler.

Jeg bruker mine erfaringer som coach, samtalepartner, instruktør og trener, og som mamma, kjæreste, datter, søster og venn. Treningen av og bevisst bruke den intuitive delen av meg sterkere, har jeg som elev og hjelpelærer fra AGAPE Instituttet ved Marit Reitan.
Den profesjonelle erfaringen har jeg fra idretten, førstehjelpstrening og krisehåndtering, og fra utdannelse og trening som Samtalepartner og Coach fra SOSCON Norge, www.soscon.no Institutt for Krisehåndtering ved Stein Moen og Are Holen, og som Certified Relationship Coach og Practitioner Level 1 fra HeartIQ Academy www.heartiq.com ved Christian Pankhurst i Nederland.

Jeg ble som mange andre fanget i livets mas og krav. Til slutt gikk det som det ofte går når en ikke er ærlig og lytter til kroppen og sjelen. Jeg gikk på den berømte «veggen», og gikk ned for full telling. I denne «time-outen» fikk jeg anledning til å undres og se meg selv og livet mitt i perspektiv. Jeg begynte å lete etter svar på hvorfor jeg var der var, og hvordan jeg hadde havnet der.

En opplevelse som skulle forandre mye for meg var å se en intro til HeartIQ – «The art of feeling more joy in life through the process of accepting who you are as you are without making yourself wrong» ved Christian Pankhurst. Jeg skjønte da at alt kunne gjøres mye enklere.

«Vi gjør ting mer komplisert enn de i virkeligheten er, og løsningen kan være rett foran oss med kun små endringer i hverdagen.»

Mitt WHY – hvorfor jeg gjør det jeg gjør:
«Det er ikke greit at barn tar ansvar for foreldrenes uenigheter. Det er ikke greit at de føler seg ensomme, misforstått, og tror at det er noe galt med dem. Jeg tror på at vi som voksne skal ta ansvar for vår egen «bagasje», eie den, utforske og bearbeide den i et fellesskap der alt er velkommen. Jeg tror på at vi som voksne skal være gode og trygge rollemodeller for barna, slik at de vokser opp til å bli trygge selvstendige voksne med verdier som samarbeid, respekt og omtanke for seg selv og andre.»

Jeg tror ikke at vi er skapt for å takle alt på egenhånd. Selv om vi vet at vi er selvstendige og voksne, så trenger vi andre mennesker for å leve rike og meningsfylte liv. Og jeg ser raskt positive endringer på de som kommer til meg når de lærer en litt annen måte å kommunisere og være tilstede for hverandre på. Jeg ser også at dette gir ringvirkninger i familiene deres, med barna deres, i vennegjengen og blant arbeidskolleger.

«Vi trenger ikke streve så hardt etter å være perfekte – det er nok å være ekte» – Anne-Kjersti


Awareness jobber etter HeartIQ modellen der «Kunsten å føle mer glede i livet går gjennom prosessen med å akseptere hvem du er som du er uten å mene at det er noe galt med deg».

Awareness tror på et åpent inkluderende menneskesyn, der alle er like viktige og verdifulle.
Awareness tror at innerst inne er alle gode, men at de som opptrer og handler annerledes ikke har kontakt med det gode i seg selv.
Awareness tror at alle gjør så godt de kan, både personlig og kollektivt, ut fra de forutsetningene de har til enhver tid.

Tenker du av og til over de tankene du har og valgene du tar? Funderer du noen ganger på hvor de kommer ifra og hva det er som gjør at du blir trigget, lei deg eller sint?

Vi bærer alle på ubearbeidede hendelser og opplevelser fra barndommen. Disse har en tendens til å dukke opp og lage trøbbel og kaos for oss når vi er sammen med andre mennesker, og spesielt sammen med partneren og barna våre. Alle familier har sin historie og sine ting de strever med, men vi er ikke mindre verdt selv om vi ikke fikser og håndterer alt slik vi ønsker vi skulle ha gjort.

Viste du at mange av meningene og holdningene vi har ikke engang er våre egne? Vi bruker strategier, setter opp fasader og tar på oss masker. Vi har trent godt, hardt og lenge, bevisst og ubevisst, for at andre ikke skal se hvem vi egentlig er. Men det kommer gjerne en dag da de fleste kjenner at denne måten å leve på ikke fungerer lenger, vi blir slitne, triste eller blir deprimerte. Noen bytter ut partneren, andre bytter jobb eller flytter, men kjenner etter en tid at ting nødvendigvis ikke har endret seg likevel.

Awareness er et sted der du kan bli kjent med deg selv og den du egentlig er. For å kunne skape endring i livet, så trenger vi å være bevisst på hva som egentlig foregår. Her kan du kan utforske strategiene og overlevelsesmekanismene dine, og oppgradere «operativsystemet» ditt til noe som fungerer bedre for deg i dag. Du vil kunne oppleve at du kan håndtere det som dukker opp på en helt annen måte enn før. Du vil med øvelse kjenne at det ikke er så farlig å gjøre feil og at det ikke er så viktig å være perfekt. Du vil kjenne på mestring, frihet og ekte livsglede.

Awareness tilbyr samtaler, coaching, relasjons-,par- og familiesamtaler, kommunikasjonskurs og generasjonshealing.

Ved en uforpliktende samtale vil du få veiledning og mer informasjon om hva som passer best for deg.

Adresse: Gardermovegen 25, Jessheim
Telefonnummer: 90806503
By: Jessheim
Rute: Gardermovegen 25


Nærliggende lignende selskaper
KDA Kunst, design og arkitektur KDA Kunst, design og arkitektur 121 meter KDA er et studieforberedende utdanningsprogram i kunst, design og arkitektur ved Jess...
Foreldrelaget Jessheim videregående skole Foreldrelaget Jessheim videregående skole 121 meter Jessheim videregående skole har et aktivt foreldrelag som ble stiftet i 1982. Foreldr...
Herredshuset Jessheim Herredshuset Jessheim 731 meter Wow, meget vakkert, flotte rom, god stemning på gruppe intervju idag gammelt og mege...
Døli Skole Og Hørselssenter Døli Skole Og Hørselssenter 782 meter Jeg har det kjempe fint på skolen
Kompetansebasen Kompetansebasen 911 meter Bred kompetanse for privatpersoner, etater, organisasjoner og bedrifter.
5029 5029 972 meter 5029 er en bedrift på Jessheim som består av: - Klinikk 5029 - 5029 Arrangement - 502...
FranklinCovey Education Nordic FranklinCovey Education Nordic 1 km FranklinCovey Education Norge utdanner og trener utdanningsinstitusjoner, barn, ungdo...
Hoppensprettskolene Hoppensprettskolene 1 km Vår visjon er å hjelpe hver enkelt elev og lærer med å lykkes!
Salgstinget Salgstinget 2 km Jens vært mentoren min over en periode på ett år, og det har hjulpet voldsomt. Jeg ha...
Frisklivssentralen i Ullensaker kommune Frisklivssentralen i Ullensaker kommune 2 km Herlig varmtvannsbasseng
Videomarkedsskolen Videomarkedsskolen 3 km Skal du lage video for din bedrift, men er ukjent med hvordan du skal komme i gang? F...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler