facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten

Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten

Info

Bø gullsmed startet i -89. Vi har flott lokale i Bøgata 15. Vi har stort utvalg i bunadsølv , gull-sølvsmykker, diamanter og dåpsgave. Velkommen til oss!

Historie

Velkommen til Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten! Gullsmeden i Bøgata 15 er nå gjenåpnet i ny drakt, og vi håper du vil stikke innom og ta en titt. Vi vil fortsette med noen av de gode gamle bestselgerne våre som Guess, Ti Sento, og Snö, men vi har også en masse nyheter og mye spennende i butikken! Vi ønsker å kunne møte kundens behov til beste evne, så kom gjerne med ønsker :)

Adresse: Bøgata 15, 3800 Bø i Telemark
Telefonnummer: 35950175
By: Bø i Telemark
Rute: Bøgata 15
Postnummer: 3800


åpningstider

Mandag: 10:00 - 17:00
Tirsdag: 10:00 - 17:00
Onsdag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 17:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00

Anmeldelser
Hos Bø Gullsmedforretning i Bøgata får du god kundeservice og gode priser. Utvalget er veldig bra og du vil finne den perfekte gaven her.
Den beste gullsmedopplevelsen jeg har blitt utsatt for. Personalet er utrolig dyktige, tilrettelegger for for dine preferanser og kommer med gode anbefalinger. De har et bra utvalg, og prisene er også meget gode med tanke på kvaliteten man får. Alt i alt er dette et fantastisk sted for kjøp av alle typer smykker.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten.

Bø i telemark smykke- og klokkebutikk

åpningstider, plassering. Bøgata 15 kart bykart, satellitt visning. Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bø Gullsmedforretning, Smykkespesialisten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gullsmeden i Bøsenteret Gullsmeden i Bøsenteret 739 meter Gullsmedmester A Søftestad butikk på Bøsenteret Bunadsølv eget verksted,reparasjon, s...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler