facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bøler bad

Adresse: Bølerlien 3B, 0691 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 26 67 55
By: Oslo
Rute: Bølerlien 3B
Postnummer: 0691



relaterte søk: Bøler bad åpningstider i dag, Nye Bøler bad, Bøler badet, Bøler bad svømmekurs, Svømmehall barn Oslo, Badebillett, Badebillett Holmlia, Sagene bad kontakt
Nærliggende lignende selskaper
Bøler Bad Bøler Bad 44 meter Trivelig betjening/kort vei til badet. Gode hygeniske forhold, garderobe & dusj. ...
Lambertseter Svømmeklubb Lambertseter Svømmeklubb 2 km Klubben er så opptatt av å følge egne lærings rutiner at de klarer å ta lysten fra vå...
Tøyenbadet Tøyenbadet 5 km Det hadde vært bedre hvis vi fikk vite når og hvor et midlertidig svømmebasseng skal ...
ACTIC Norge ACTIC Norge 6 km Supert å trene og svømme der.Bassenget kunne gjerne har vært litt større for min del ...
ENWA Badeanlegg AS ENWA Badeanlegg AS 6 km Flott servise og meget dyktige annsatte
Linderud Bad Linderud Bad 7 km Ungene klagde på kaldt vann. Ønsket ikke å dra tilbake, men ble med på de 4 dagene in...
Nordtvet bad Nordtvet bad 8 km Har vært der som tilskuer. Mye sitte plass i forhold tilmange andre steder. Utøver va...
ACTIC Norge ACTIC Norge 8 km Supert å trene og svømme der.Bassenget kunne gjerne har vært litt større for min del ...
Frognerbadet Frognerbadet 9 km Det er en liten kiosk foran inngangen. Det er han som driver restaurant inne på badet...
Frognerbadet Frognerbadet 9 km Kjempe kul! Eneste er at bør være litt mere koselig senger som er skal være på bassen...
Li Li 15 km
Berger svømmehall Berger svømmehall 21 km Hyggelig svømmehall med deilig varmt vann. I hvertfall på tirsdager.
Anmeldelser
Atter en gang så er badstua stengt. Dårlig fall i damedusj slik at vannet blir liggende. Lite trykk i dusjen, vanskelig å få skylt ut sjampoen skikkelig. Burde vært mulighet til å regulere temperaturen på hvertfall én dusj, litt for varmt for fireåringen. Skulle ønske de ansatte sa i fra til svømmere som bruker hele bassenget, svømmer ned andre, insisterer på å svømme på rygg og plaskesvømmer slik at det spruter ned alt og alle.
Bassenget er perfekt men var det en av de dagene hvor jeg hadde ikke bankkort men hadde 200kr de kunne ikke veksler jeg måtte vente over 1 time for å komme inn vi måtte vente noen som kunne veksler helt håpløst.. når mann er 54 år må få mer hjelp.
Eneste grunn til at de ikke får 5 stjerner er dusjen og stigen ut i vannet. I dusjen savnes det skillevegger så man får dusje litt privat og stigen ut i vannet burde hatt noe rundt der man holder når man skal opp så hendene ikke sklir fordi man er våt og det blir glatt.
Var der i kveld og kom til stengt dør pga teknisk feil. Ingen informasjon om dette på hjemmesiden, som jeg sjekket før jeg dro hjemmefra. Bor i byen, så dette ble en unødig bomtur.
HC garderobe med god plass og låsbare garderobeskap. Direkte inngang til bassenget fra HC-garderobe, via en kort mellomgang. Dessverre fungerer ikke HC-heisen. Bassenget er herlig, rent og varmt. Hyggelige og hjelpsomme badevakter. Alt i alt en flott badeopplevelse.
Veldig fint etter man har renovert garderoben. Dusjen i inne i hallen.men det mangler noen hyller man sette sjampo å sepe i Dusjen. + det bør å være en søplebøtte.
Bra sted å bade etter mange år var tilbake der og det var bitte litt forbedringer der bla skaplåser!
Jeg har svømt på Bølerbadet i mange år. Vaktene i luka er alltid blide og hyggelige, men mandag 28. mars kl. 14.20 satt den en ung jente i luka da jeg skulle ut. Det er nytt system etter rehabiliteringen bl.a. for å komme inn og ut, og jeg fikk ikke opp luka etter å ha registrert det elektroniske armbåndet mitt. Jeg ba om hjelp og en paddesur og arrogant jente kom med sukk og stønn ut av billettkontoret. "Du bruker feil utgang". Hvorpå hun stikker et elektronisk armbånd ned for for å åpne utgangen. Heller ikke denne gangen gjorde jeg det riktig. "Du gjør det feil. Det er ikke den veien" Alt ble gjort i en utrolig nedlatende tone, og jeg ba henne snakke til meg som en voksen og ikke et barn. "det er jo det jeg gjør" avsluttet hun før hun snudde ryggen til. Ærlig talt, dette er HELT uakseptabelt. Vi betaler dyrt for å svømme og da må vi også forvente oss et minimum av service. Kan derfor ikke gi mer enn 1 stjerne denne gangen.
Fint oppusset offentlig bad. Bare litt synd at det ikke er tilrettelagt barn eller noe stuping. Tilrettelagt eldre og handicappet.
Bøler bad er et koselig og nært bad med veldig hyggelig betjening. Har savnet det i den nedstengte tiden. Gleder meg til åpning av et nyoppusset bad og har store planer om å bruke det flittig.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bøler bad med offentlig transport


Bølerskrenten 60 meter
61B
Bøler T 110 meter
24
3B
3N
61B
76
79
FB10
Bøler eldresenter 190 meter
61B
Bøler 210 meter
2
3
Martin Linges vei 320 meter
3N
76
79
FB10

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler