facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bølgen bad & aktivitetssenter

Bølgen bad & aktivitetssenter

Info

I 2019 åpner Bølgen bad & aktivitetssenter. Badeland, treningssenter, helseklinikk. Ett komplett folkehelsesenter, 10 000 m2 ren helse.

Historie

Treningssenter • Bad • Arrangement • Helse • Kafè

Etikett

I 2019 åpner Bølgen bad & aktivitetssenter. Badeland, treningssenter, helseklinikk, BUF familetjenester og Frognhallen. Ett komplett folkehelsesenter, 10 000 m2 ren helse.

Badeanlegget vil bestå av idrettsbasseng med integrert stup (1, 3 og 5 meter), opplæringsbasseng/terapibad, bølgebasseng, boblebad, motstrømskanal, småbarnsbasseng, garderober og dusjfasiliteter. I tillegg bygger vi et kjøkken som sørger for en variert meny i kafeen, samt serveringer til konferanser og barnebursdager som arrangeres i bygget. Det er bare å glede seg! Vår visjon er å være «det beste møtestedet for helse og glede».



"Bølgen bad & aktivitetssenter / Drøbak Frogn Idrettsarena KF åpnet 8. juni 2019.Vi ønsker velkommen til flott badeanlegg, moderne og romslig treningssenter, helseklinikk med dyktige terapeuter og trivelig kafé.Se åpningstider for treningssenteret på våre nettsider.Vår visjon er å skape det beste møtestedet for helse og glede i badebyen Drøbak!"
Adresse: Belsjøveien 2, 1443 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 64 90 60 00
on.enummok.ngorf@neglob
By: Drøbak
Rute: Belsjøveien 2
Postnummer: 1443



relaterte søk: seiersten bad, bølgen bad priser, bølgen drøbak priser, bølgen treningssenter drøbak, bølgen drøbak åpningstider, drøbak badeland, når åpner bølgen drøbak, bølgen bad i drøbak
Anmeldelser
Bølgen bad ble besøkt for første gang av meg og min sønn på 8 år. En hyggelig dame i resepsjonen sørget for et godt førsteinntrykk! Her fikk vi hvert vårt armbånd som skulle låses oss inn og ut av garderoben, samt låse og åpne skapet som vi valgte å ha våre personlige eiendeler. Praktisk, men armbåndene var godt brukte, så de måtte justeres/settes på armen flere ganger i løpet av tiden vi var der. Lokalene var svært romslige inkludert garderoben, det var rent over alt, ingen tegn til søppel, badevaktene var hyggelige, behjelpelig og synlige. Kaféen hadde servering i bassengområdet, noe som er svært praktisk med tanke på at man har vått badetøy på. Alt i alt hadde vi en fantastisk opplevelse på Bølgen bad, og neste gang skal også kona og yngste sønn på 4 år være med!
Har vært flere ganger og hver gang er det samme. Kun 1 kasse som er tilgjengelig både fra innsiden og utsiden. Lang ventetid. Bølgen basseng har bølgen hver 30 min eller 1 time kan ikke garantere ihvertfall bølgen er kun 5 minutter. Alt for lite. Stedet er veldig rent og det som mangler er musikk unnskyld meg men, syns det blir koseligere . Bilder finnes ikke, fordi er det forbudt med å ta bilder.
Flott bad, men skorta noko på servicen.. Hyggjeleg dame i resepsjonen, fram til det var noko. Då syster mi hadde gløymt jakke med bilnøkkel i garderobeskapet, fekk ho kjeft og beskjed om at det gjekk ikkje an. Korleis skulle ho finne att skåpet, liksom?? Syster mi hadde heldigvis ikkje lukka skåpet etter seg, så ho fekk att jakka, men meget spesielt å opptre slik, må jo vere mogeleg å gløyme ting utan å få kjeft.
Fint bad! Godt dekket med både basseng, badstue og sklie. Stort sett rent og pent.Men cafeen trekker ned. Bord står lenge ekle uten å bli ryddet, og det tok 35 minutter å få 2 wienerpølser med pommes frites..
Har dere skrudd ned temperaturen grunnet høye strømpriser? Har ikke vært her på en stund, men det virket kaldere enn tidligere besøk.
Dyrt å bade, og dårlig med parkering. Er betalings parkering 2-300m fra badeanlegget. Kjedelig hvis du har 2-3 unger med utstyr som må drasses med. Om du har mulighet, lar du bilen stå hjemme.
Veldig fine lokaler, ikke for stort, ikke for lite, akkurat passe og veldig hyggelig og behjelpelig badevakter som følger med hauke blik.
Flott sted å være. Bra aktiviteter for barn. Rent og pent og hyggelige badevakter
Ekstremt rotete måte å håndtere betalende medlemmer på. Mottok regning på medlemskap 1 år og 10 mnd. etter. Kan umulig ha kontroll internt.
Fint sted, oversiktlig. Skulle nok valgt annet gulv, ganske glatt der så ha det i bakhodet ellers vil du få vondt i bakhodet!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bølgen bad & aktivitetssenter med offentlig transport


Seiersten 170 meter
500
500N
506
Seiersten 180 meter
Seiersten skole 190 meter
505
506
510
561
576
Seiersten 210 meter
500
500N
505
506
510
561
576
Lysne 250 meter
500
500N
506

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bølgen bad & aktivitetssenter.

Drøbak badeland

åpningstider, plassering. Belsjøveien 2 drøbak treningssenter kart bykart, satellitt visning. Bølgen bad & aktivitetssenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bølgen bad & aktivitetssenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bølgen bad & aktivitetssenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler