facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bølgen & Moi Tjuvholmen

Bølgen & Moi Tjuvholmen

Info

Brasserie med lunsj og middag. En fantastisk uteservering!

Adresse: Tjuvholmen Allè 5, 0252 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22441020
By: Oslo
Rute: Tjuvholmen Allè 5
Postnummer: 0252


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:00
Tirsdag: 14:00 - 21:00
Onsdag: 11:00 - 21:00
Torsdag: 11:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 21:00
Lørdag: 14:00 - 21:00
Søndag: 14:00 - 21:00


relaterte søk: bølgen og moi drammen meny, bølgen og moi kristiansand, bølgen og moi gardermoen, bølgen og moi nyttårsaften, bølgen og moi bergen, bølgen og moi gardermoen meny, bølgen og moi flesland meny, bølgen og moi stavanger
Anmeldelser
Fantastisk hyggelig kurs i å lage suppe med kokken Håkon. Masse gode tips, nydelig smak og på stående fot ble alt laktosefri i tillegg! Utrolig fleksibel!
Dyrt, uoppmerksomme kelnere. Dårlig informasjon om meny etc.
Å kaste ut en person i følge som ikke burde kastes ut. Nabobordet burde bli sett litt nærmere på. Sjefen her burde vell gå litt inn i seg selv.
Skuffer sjelden!
Maten var god. Mør biff. Problemet var at det tok lang tid før vi fikk maten. Høyt prisnivå her men bra utsikt over fjorden.
Nydelig ribbe, eller porchetta som det jo heter på denne måten svakt utvalg av øl trekker godt ned, samt noe lavt servicenivå.
Matkurs arrangert av Aperitif med kokken Håkon fra restauranten var veldig bra. Faglig dyktig kokk og veldig morsom og hyggelig hovmester tok godt vare på oss som var på kurs. Heldigvis var det en liten gruppe på kurset, så det ga tid og mulighet til å lære. Gjør det gjerne igjen!
Meget bra fisk
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bølgen & Moi Tjuvholmen. Tjuvholmen Allè 5 kart bykart, satellitt visning. Bølgen & Moi Tjuvholmen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bølgen & Moi Tjuvholmen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bølgen & Moi Tjuvholmen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler