facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bålplassen bak Rikshospitalet

Adresse: Rikshospitalet Sognsvannsveien 20 , Oslo 0372, NO
By: Oslo
Rute: Rikshospitalet
Husnummer: Sognsvannsveien 20
Postnummer: 0372


Anmeldelser
Jeg hadde tre opphold her sommeren 2018. Dette i løpet av en periode på ca to måneder. Det lengste oppholdet var forbundet med innsetting av en aorta klaffeprotese ved full åpen thoraxkirurgi. Utsøkt var servicen og førsteklasses kirurgisk håndverk ble utført. Her er det bare å være takknemlig.
Dårlig gjort at dere ikke utfører CO2 laser for de som trenger det ....
Meget bra hjerteavdeling, dyktige kirurger.
Fantastisk personale med god oppfølging! Har ligget i 16 dager på nevrologisk, og er blitt overført til lokalsykehus. Lokalsykehuset har virkelig satt Riksen i et positivt lys!
Blei veldig dårleg tatt imot!
Min kone ble operert for hjerneblødning og ble behandlet av dyktige leger og sykepleiersker. Har bare bare godt å si om behandlingen både av min kone og meg som pårørende. Hotellet var også ok. trenger vel litt oppgradering på rommene, men greit for overnatting. Også her er det hyggelig og imøtekommen betjening.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bålplassen bak Rikshospitalet.

Oslo turgåing

åpningstider, plassering. Rikshospitalet oslo lekeplasser kart bykart, satellitt visning. Sognsvannsveien 20 hvordan komme seg rundt. Bålplassen bak Rikshospitalet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bålplassen bak Rikshospitalet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bålplassen bak Rikshospitalet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skolestien Skolestien 575 meter
Risalléen Risalléen 816 meter
Lekeplass i Eventyrveien Lekeplass i Eventyrveien 876 meter Great for teaching you're kids to skate Oversatt av Google Flott for å lære barna di...
Ivar Aasens vei Ivar Aasens vei 877 meter
Havna allé Havna allé 955 meter
Apalveien Apalveien 1 km
Friggfeltet Friggfeltet 1 km Flott og romslig. Mangler søppelkasser så det flyter for mye søppel.
Vettakolltoppen Vettakolltoppen 2 km Flott utsikt
Damefallet Damefallet 2 km Fint for trim og utsikt.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler