facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BØMLO HOTELL

BØMLO HOTELL

Info

BØMLO HOTELL

Historie

Bømlo Hotell ble overtatt av nåværende vertskap, Veronica og Lasse, i november 2003. Vi er et familie-eid og -drevet hotell. Vertskapet er utdannet og har praktisert i bransjen i ca. 20 år.

Vi fokuserer på at gjestene våre skal ha et godt og problemfritt opphold ved hotellet. Fleksibilitet og effektivitet er et viktig fokus.

Maten ved Bømlo Hotell er hjemmelaget fra vårt eget kjøkken.

Adresse: Soeresjoevegen 2, 5420 Rubbestadneset, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +47 53429353
on.lletoh-olmob@tsop
By: Rubbestadneset
Rute: Soeresjoevegen 2
Postnummer: 5420



relaterte søk: bømlo hotell meny, rorbuer bømlo, bømlo hotell til salgs, evita bømlo, overnatting bømlo, aasheim rorbuer, stord hotell, campinghytter bømlo
Anmeldelser
Da vi kom måtte vi vente i 15 min på innsjekk, og vi kom sent på kvelden. Vi ønsket ta en øl i baren på kvelden, den stenger kl 22.00. Kom opp på rommet, der var det iskaldt. Ingen varme på rommet, og ikke varme på badet. Varmen var skrudd av. Fikk satt på en ovn på rommet, men lå kald hele natten. Var 2 lys i taket, kun de ene som virket. Om morgenen da vi gledet oss til frokost, så ble vi veldig skuffet. Ingen varme rundstykker, kun 2 brød til 20 personer. Pålegg såg ut som det hadde gått ut på dato for 1 uke siden. På legg fra First Price, billig vare. Vi prøve litt kaffe, den smake virkelig ikke noe godt. Så hva du må betale for et rom på dette hotellet, det er skikkelig dyrt.
Det ble to-stjerner for innsatsen. De prøver å oppgradere, men det er langt igjen. Kaldt på rommet og trenger fortsatt oppgraderinger. Rett og slett dårlig standard på rom og bygg. Frokost er ok, men ikke noe mer. Du blir motivet til å holde vekta . Det er ikke noe annet hotell i nærheten, så skal du med båten fra Rubbestadneset er det lett vei, kun 5 min gange.
VÆRSTE HOTELLET I NORGE! Her må dere styre unna. Værste hotellfølelsen jeg noengang har hatt. Ingen service, vond lukt, dårlig rom. Rom: Elendig! Slitt og gammelt.
Utrolig slitent hotell. Dårlige rom, kalde og dårlig rengjort. Dårlig frokost, kalde egg og lite utvalg. Vi har 3 pers og fikk 3 enkelt rom. Det ene rommet var det ikke strøm, men han som var vaktmester, kokk og resepsjonist hadde løsningen. Det ble ikke bytte av rom, men en kabel trommel gjennom vinduet. Ganske praktisk når det er -3grader på natta. Felles do, dusj og bad som alle rommene i den etg delte. Dette er ikke noe hotell, mer ett dårlig pensjonat. Jeg har 200 reisedøgn i året, dette var det dårligsetse stede jeg har bodd. Overpriset. Rom: Dårlig
Bømlo Hotell anbefales virkelig ikke, for dette var ille. Vi kommer aldri igjen. Jeg har bodd mye på hotell og dette plasserer seg definitivt blant 3 på bunnen. Hotellet kan, med litt godvilje, i beste fall kalles et pensjonat. Først det positive. Det er pusset opp resepsjon, bar og restaurant. Men der stopper det. Rommene var ikke skikkelig rengjort. Det var støv på gulvene og avføringsstriper i doen. Vi kom en lørdag og skulle bestille bord kl 18 til middag. Det kunne vi ikke, fordi de skulle betjene et lukket selskap i en del av lokalet. Kokken kunne tilby oss litt pasta, noe vi takket nei til. Det ble takeaway i bilen. Vi hadde to rom, hvorav jeg hadde enkeltrom. Det var på maks 5-6m2. Rommet inneholdt kun 1 seng og et lite nattbord, ellers var det helt ribbet. Stol, kontorpult, benk, garderobe/klesknagger og pynt var fraværende. Det endte med at jeg måtte legge klær og bagasje på gulvet. I veggen over senga var det et hull hvor det hang elektriske ledninger åpent ut. Ventilasjonen på badet virket ikke. På det andre rommet sluttet dørlåsen å virke, så rommet måtte stå ulåst. Han som var både kokk, resepsjonist og vaktmester forsøkte å fikse låsen, uten hell. Jeg var så heldig å få rom over bar/diskotek og like ved «råne-stripa». Det var bråk og musikk på fullt volum, så jeg gav opp å sove mellom 00 - 04. Så var det frokost. Utvalget var veldig begrenset. De bløtkokte eggene var iskalde, kaffemaskinen var defekt og mye av frukten var brun. Så prisen. Jeg betalte ca 3000,- for begge rommene en natt. Som en kuriositet kan det nevnes at den prisen, den samme natten, ville ha vært i øvre sjiktet i forhold til et stort antall hoteller i Oslo. Bømlo var et virkelig flott sted og mange turister burde ta turen til Bømlo. Det burde derfor være potensiale til å starte et hotell med sjønær rolig beliggenhet, fine rom, god mat og god service. Bømlo hotell var det eneste vi fant via Google-søk. De fortjener konkurranse.
Rommene var veldig slitt, med tydelige fuktskader på bad. Maten hadde tydeligvis ligger langt over holdbarhetstid på fryserom og smakte helt forferdelig. Det ligger flotte bilder av maten/meny på hjemmeside og i lobbyen til hotellet, men vi fikk beskjed om at de kun serverte karbonader med potetmos og grønnsaker. Det positive var at personalet var hvertfall hyggelige.
Gammalt å slitte rom.middagen fra du bestilte mat til du hadde fått vite hva dem ikke hadde fra menyen,til faktisk mat var på bordet gikk det 2 timer og 46minutter. Den syntes jeg var helt sinnsykt.
En grei frokost, Stille rom. Manglende oppfølging på feil ved rommet. Derfor bare 2 stjerner.Rom: 3/5
Spiste middag på hotellet. Kjøttet var det eneste som smakte godt. Fløtepotetene var uten særlig smak, det samme var rødvinssausen. Uappetittelig at personalet som server lukter sterkt av røyk. Lokalene er veldig slitne og spesielt toalettene trenger en oppgradering.
Var her på førjulsmiddag med kolleger og atmosfæren er aldeles upåklagelig på.hotellet..koselig stille stemning og en flott lobby. Men maten den drar ned aldeles for mye er jeg redd. Pinnekjøttet var tørr og seigt.og bar preg av å ha vært lagd altfor lenge før. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg trodd ar det var lagd dagen før. Ribba den var det ikke sprø svor på og det virket ikke som om det var lagt penger og innsats i den desverre. Tilbehøret var godt da, et løft av maten der ville gjort enormt mye for stedet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BØMLO HOTELL.

Rubbestadneset hotellanlegg

åpningstider, plassering. Soeresjoevegen 2 kart bykart, satellitt visning. BØMLO HOTELL adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BØMLO HOTELL. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BØMLO HOTELL med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler