facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bøndenes Hus / Thelmas Kjøkken

Bøndenes Hus / Thelmas Kjøkken
Adresse: Øvre Torggate 8 , Mjøndalen 3050, NO
Telefonnummer: 32 87 59 50
By: Mjøndalen
Rute: Øvre Torggate 8
Postnummer: 3050



relaterte søk: thelmas kjøkken meny, spisesteder mjøndalen, thelmas kjøkken ny, restaurant mjøndalen
Anmeldelser
Fantastisk mat og hyggelig betjening. Flotte lokaler dom gir god atmosfæreMat: 5/5
helt super mat.. biffen er så mør at den trenger nesten ikke tygges. og for en smak : det er ikke bare et kjedelig trælete kjøttstykke.. det er en nytelse. det er virkelig god smak både i kjøttet og tilbehøret.. grønnsakene er veldig gode. ikke slappe og grøtete som andre steder. 10 av 10 fra meg.. virkelig godt og super service.
Kjempefornøyd med både servering og mat! Servitøren hadde ordnet med både roser, levende lys og hjertesjokolade på bordet. Jeg spiste hjortefilet med fløtesaus til middag, og bjørnebær med is og eggelikør til dessert. Den hovedretten kunne fint vært delt på Per og meg. Så mye mat var det! Per spiste black and white oksefilet og svinefilet, med sjampinjongstuing og kokte poteter, og med karamellpudding til dessert. Per drakk øl til maten, jeg drakk brus. Alt dette til ca 800,- inkl. driks. Er ikke gæærnt det?!?! Nå er vi gode og mette
Kjempetrivelig dame som jobber her. Vi hadde det ordentlig koselig her. Burde vært mulig å legge på litt tips i kortmaskina.
Kjempe god mat, hyggelig servitør og kokk. får en sånn varm rolig avslappet feeling med passene musikk i bakgrunnen. Stå på , dere gjør en kjempe bra jobb.
Telmas kjøkken er en liten intim resturang i Mjøndalen. Ca plass til ca20 - 30 pers? Hvor vi altid har fått god mat uanset hva vi bestiller. Og fredags biffener et stort trekkplaster.
Elendige servitører .lære seg å prate normalt til folk .å mat som skulle hjem til en som ventet,var kald,smakløs,å tørr.
Veldig hyggelig betjening, og nydelig matvi var 5 stk som var på Thelmas, vi var 3 som spiste fisk, en biffsnadder og en som spiste kylling og pasta, det var en enstemmig positiv opplevelse.
Måltidet ble flott. Maten var god, men det var den supre servitøren som gjorde kvelden ordentlig bra. Hilsen fire fornøyde !!
Veldig hyggelig atmosfære, og serdeles god mat. Dette stedet vil jeg virkelig anbefale!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bøndenes Hus / Thelmas Kjøkken.

Mjøndalen eiendomsforvaltning

åpningstider, plassering. Øvre Torggate 8 mjøndalen restauranter kart bykart, satellitt visning. Bøndenes Hus / Thelmas Kjøkken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bøndenes Hus / Thelmas Kjøkken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bøndenes Hus / Thelmas Kjøkken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler