facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bø og Lifjell Turridning As

Bø og Lifjell Turridning As

Info

Vi tilbyr flotte rideturer for alle alder og erfaring i flotte områder som Bø, Hørte og Lifjell.
Ring: 90412603.
Tlf tid: 9.00 til 18.00

Historie

Vi tilbyr flotte rideturer på Lifjell, Skårafjell og naturskjønne Hørte. Vi har mange varierte løyper med både fjellfølelse og langs Hørte elven. Vi vil tilrette legge turer så de fleste får prøvde seg på hesteryggen og vi har for alle nivåer og alder. Vi har også turer med gangartsridning på våre flotte islandshester som har både tølt og pass. Har du ikke prøvde disse gangartene da er det mulighet for det hos oss. Vi har gode og lett tøltene hester for alle nivåer, og for de som ikke vil ri Islandshest har vi en varmblods på stallen som er bare super hyggelig.
Bli med da vell?



"Bø og Lifjell Turridning AS tilbyr flotte rideturer på Lifjell, Skårafjell og rundt naturskjønne Hørte. Varierte turer gir fjellfølelse eller opplevelsen av idyll langs Hørteelven.Vi vil tilrettelegge turen så du kan prøve deg på hesteryggen uansett alder og erfaring. Våre trygge, snille og erfarne islandshester gir deg en flott opplevelse i naturen, uansett årstid. Ingen som tørr å være med deg? Blås i det, du er alltid i godt selskap hos oss!"
Adresse: Sverdmyrvegen, 3811 Hørte, Telemark, Norway
Telefonnummer: 90412603
moc.kooltuo@gnindirrutob
By: Hørte
Rute: Sverdmyrvegen
Postnummer: 3811



relaterte søk: bø og lifjell turbutikk, dinturbutikk no
Anmeldelser
Bø og lifjell er et helt fantastisk sted å være med så mange å fine Folk og hester jeg er utrolig glad i fine stallen og Folka
Var på 2 timers ridning på lørdagen og kunne jeg gitt 10/10 hadde jeg gjort det! Nydelige hester og omgivelser! Ble tatt godt imot og fikk gode instrukser : Utrolig fornøyd!
Kjempefin opplevelse, med tur til Gavlesjå. Ble litt lang, siden jeg ikke hadde ridd alene før. Neste tur blir en 4-timers-tur til Skubbehiet. Gleder meg veldig til neste gang.
Meget bra,som alltid
Fantastiske turer med flinke og hyggelige ledere
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler