facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bårdshaug Herregård

Bårdshaug Herregård

Info

Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt arrangement. Sov, spis og drikk godt i hjertet av Trøndelag.

Historie

Bårdshaug Herregård ligger i stille og rolige omgivelser i Orkanger, 30 minutter sørvest for Trondheim.

På starten av 1900-tallet var Bårdshaug Herregård hjemmet til industrigründeren, arkitekten og verdensmannen Minister Christian Thams. Den vakre og helt unike herregården med tilhørende bygninger, lager en fantastisk ramme rundt dagens hotell.

Hotellet tilbyr 89 rom med 158 sengeplasser fordelt i den historiske herregården, sjarmerende stasjonsbygninger fra 1890-årene og et fullservice hotellbygg fra 1980 og 2010.

Bårdshaug Herregård ligger sentralt i Orkanger og det er gådistanse til det meste den lille byen vår har å by på. Du må selvfølgelig også gjerne låne en av våre sykler. I sesong kan du fiske i hotellets eget laksevald i elva Orkla og flotte turområder er tilgjengelige året rundt. Hos oss parkerer du gratis, og du kan lade el-bilen din mens du sover.

Kjøkkenet vårt kan friste med hjemmelagde måltider med utstrakt bruk av lokale og økologiske råvarer. Du kan nyte god mat og drikke, enten i hotellets restaurant, i den hyggelige og lune bakgården vår, i lobbybaren eller Jaktbaren.

Vi setter deg som gjest absolutt høyest, og ønsker at du skal få en hyggelig opplevelse hos oss. Din opplevelse er vår stolthet!

Adresse: Bårdshaug Herrgård, 7300 Orkanger
Telefonnummer: 72 47 99 00
on.guahsdraab@tsop
By: Orkanger
Rute: Bårdshaug Herrgård
Postnummer: 7300



relaterte søk: bårdshaug herregård historie, bårdshaug herregård frokost, bårdshaug herregård restaurant, bårdshaug herregård bryllup, bårdshaug herregård meny, bårdshaug herregård eier, bårdshaug herregård wikipedia, bårdshaug herregård hjemsøkt
Anmeldelser
Var på julebord der fra lørdag til søndag. Å julebordet å jule maten var kjempegod. Kommer garantert til å dra ditt på julebord til neste år Rom: 5/5
Selve hotellet var bra, men servicen var uproff og dårlig. Det som skulle være et hyggelig måltid, ble det motsatte. Never again.Service: 1/5
Hadde en fin overnatting og møte fra fredag til lørdag. Med deilig mat all over.Rom: 4/5
Flott historisk herregård. Servicen er upåklagelig og maten er utsøkt. Rom: Alt man kan forvente av et moderne hotellrom. Man har også mulighet for å leie rom i selve herregården. Aktiviteter i nærheten: Orkangerbadet ligger noen minutter unna herregården. Her har de basseng, klatrevegg og treningssenter. Mat og drikke: Under mitt opphold spiste jeg tre utsøkte to-retters måltider som alle smakte fortreffelig. Anbefales absolutt for et bedre måltid i romantiske omgivelser. Interessante detaljer: Bårdshaug Herregård har en interresant historie, og flotte arkitektoniske detaljer.
Ansatte som er lite profesjonelle og har dårlig etikette.
En del av historien som kan knyttes opp mot Thamshavnbanen. Anbefales til overnatting.
Utmerket historisk hotell. Renhold, senger mat var veldig bra. Hyggelige ansatte. AnbefalesRom: 4/5
Svært hyggelige og servicevennlig personale. Vi hadde med hund. Det var svært godt tilrettelagt for at vi alle skulle ha et godt opphold. Mat og service på restauranten var veldig bra. Vi kommer helt sikkert til å benytte hotellet igjen.Rom: 5/5
Toppers flått lobby dær still og rolig kjølig inn når varmen er høy ut. Kjøpe kaffen.Service: 5/5
Herlig havets festbord i festsalen, med knallgod mat og drikke Lørdag 12 februar. Da munnbind og 1M opphørte. Vi kosa oss i flere timer , sammen med mange gjester.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bårdshaug Herregård med offentlig transport


Orkanger skysstasjon 140 meter
310
410
4101
420
421
460
470
5100
5101
5102
5103
5104
5110
905
Rømme 280 meter
310
410
4101
420
421
460
470
5100
5110
Bårdshaugbrua 500 meter
310
410
420
470
5102

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bårdshaug Herregård.

Orkanger overnatting med frokost

åpningstider, plassering. Bårdshaug Herrgård orkanger hotellanlegg kart bykart, satellitt visning. Bårdshaug Herregård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bårdshaug Herregård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bårdshaug Herregård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler