facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bærekraftige liv i Meland

Bærekraftige liv i Meland

Info

Bærekraftige liv tar klimakampen fra protest til fest. Vi er overbevist om at handling skaper holdning, raskere enn motsatt. Blir du med?

Historie

Bærekraftige Liv er et politisk- og livsynsnøytralt, løst organisert nettverk av personer som ønsker å praktisere et bærekraftig liv i hverdagen. Mange har mye å tilby hverandre, og Bærekraftige Liv vil legge til rette for det gjennom fellesskapsnettverk i nabolag og blant mennesker med felles interesser. Samarbeid og fellesskap er viktig for å få til handling! Det er mye god kunnskap som skjuler seg i hus og hjem. Det er både gøy, nyttig og sosialt å dele.

Vår oppgave

NOEN AV UTFORDRINGENE:

Klimafotavtrykket pr. nordmann må ned fra 14 til ett tonn!

Vi må fri oss fra avhengigheten av fossil energi.

Dagens forbruks- og produksjonsmønstre er samlet sett ikke bærekraftige. En materiell forbruksvekst som går utover jordens tåleevne må erstattes av smart og kretsløpsbasert bruk av ressurser

LØSNINGEN:

Venter vi på tiltak fra myndighetene, vil det være for lite, for seint. Handler vi bare som individer blir det for smått. Handler vi som lokalsamfunn, kan det kanskje være akkurat nok, akkurat i tide!

For Bærekraftige Liv kommer handling først! Positive handlinger utløser mot, håp, mening, glede og nye relasjoner. Vi tror gode og konkrete handlinger vil føre til holdningsendringer.

Med nærsamfunnet som målgruppe vil vi utforske potensialet som ligger i handlingsrommet mellom kjøkkenbenken og Løvebakken. Alene føles våre handlinger fort små og ubetydelige. Sammen ser vi tydeligere at vi kan utgjøre en forskjell. Alle mennesker lever i ulike former for nettverk. Nabolaget er en etablert struktur og interessefellesskap der man lett kan skape motivasjon til samhandling. Bærekraftige liv leter etter løsninger i fellesskapet, på de store utfordringene i vår tid. Det føles meningsfylt å investere tid i et fellesskap som er forankret i stedet der du lever og bor. Nabolaget som enhet har en iboende/potensiell kraft i seg, som sprer seg som positive sirkler, større enn handlingen selv.

Vi tror kraften i fellesskapsprosjekter gir inspirasjon, livsglede og genererer innovative bærekraftige løsninger.

Adresse: Meland, Meland
Telefonnummer: +47 901 26 482
By: Meland
Rute: Meland


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bærekraftige liv i Meland.

Meland ıkke-statlig organisasjon (ngo)

åpningstider, plassering. Meland kart bykart, satellitt visning. Bærekraftige liv i Meland adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bærekraftige liv i Meland. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bærekraftige liv i Meland med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler