facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bærum Kulturråd

Bærum Kulturråd

Info

Bærum Kulturråd er de frivillige kulturorganisasjoners paraplyorganisasjon og fungerer som organisasjonenes forlengede arm til politikere og kommuneadministrasjonen.

Historie

Vi i Bærum Kulturråd har hjerte for kulturen i Bærum og jobber med langsiktig handlingsplan for alle innspill og saker vi skal jobbe med og vi tar i mot nye innspill til saker vi skal jobbe med for dere. For at vi skal være handlingsdyktige trenger vi støtte fra alle kulturaktørene i kommunen. Vi har ikke tvunget medlemskap, men vi oppfordrer alle til å melde sin organisasjon inn som medlem og støtte oss med en medlemskontingent som holdes på et lavt nivå.

Bærumkulturens Fellesråd -- Interesseorganisasjon for den frivillige kulturen i Bærum, stiftet i 1986 etter en kulturmønstring på Henie Onstad Kunstsenter.

Adresse:
Telefonnummer: 97676996
By: Stabekk



relaterte søk: Kommunale Kulturråd
Nærliggende lignende selskaper
Stabekk Teater Stabekk Teater 1 km Stabekk Teaterskole ble opprettet i januar 2004 og disponerer lokaler i Kulturhuset S...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler