facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bærum Plastikkirurgi

Info

Vurderer du plastisk kirurgi er det viktig at du går til noen som virkelig kan faget. Med over 30 års erfaring innen kropp- og ansiktskirurgi er det ingen i Norge som har lengre erfaring enn legene hos oss.



"Bærum Plastikkirurgi har Norges lengste og bredeste erfaring innen kropp- og ansiktskirurgi. Alle våre behandlinger er godkjent av norske helsemyndigheter.Bærum Plastikkirurgi holder til i hyggelige og representative lokaler i et sjarmerende trehus i Løkkeåsveien 3 i Sandvika, kun 15 min fra Oslo Sentrum."
Adresse: Løkkeåsveien 3, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: +4767530000
By: Sandvika
Rute: Løkkeåsveien 3
Postnummer: 1337


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:00
Tirsdag: 08:30 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 16:00
Torsdag: 08:30 - 16:00
Fredag: 09:00 - 14:00


relaterte søk: Sandvikaklinikken erfaringer, Plastisk kirurgi, Bunæs klinikken priser, Fettsuging sandvika, Fjerne føflekk Bærum
Nærliggende lignende selskaper
Bugge & Bærum Plastikkirurgi Bugge & Bærum Plastikkirurgi 0 meter Med anerkjente Dr. Jarl Bunæs, Dr. Robby Roarsen og Dr Øyvind Bugge kan du være trygg...
Bugge Plastikkirurgi As Bugge Plastikkirurgi As 0 meter Super fornøyd med operasjonen utført av Dr. Bugge Fikk beskjed av andre klinikker at...
Sandvikaklinikken Sandvikaklinikken 187 meter Jeg ble møtt på en meget profesjonell og trygg måte fra første stund. Inngrepet forl...
Le Skin Le Skin 1 km I forbindelse med fjerning av en tattovering valgte jeg Le skin og dette anbefales på...
Anmeldelser
Jeg opererte nesen min hos Jarl når jeg var ung. Den har nå en brusk/kul på neseryggen. Den må opereres hos en kyndig kirurg. Resultatet er en ting. Holdningen og oppførsel hans er i en klasse for seg selv. Og ikke på en positiv måte. Han er tydeligvis ØNH spesialist. Ikke kirurg har jeg nå funnet ut av. Jeg fikk ikke narkose eller beroligende. Kun lokalbedøvelse. Dette var traumatisk og jeg gråt i starten. Jeg vet han husker dette. Han ble irritert på meg fordi jeg gråt. Jeg sa "jeg syntes det er vondt å gjøre dette mot meg selv", hvorpå han svarte "er du ikke vandt til å gjøre ting med deg selv ? " Dette glemmer jeg aldri. Skulle ønske jeg forhørte meg med flere den gangen og skulle ønske jeg hadde lagt pengene mine et annet sted. Syntes rett og slett det var traumatiserende. Jeg var 19 år. Håper han endret seg etter det, fikk inn sykepleiere og noe anestesi. Jeg vil ikke tilbake dit
Opererte nesen min hos Bunæs i 2020. Ung jente på 24 år, hadde skjev nese som påvirket pusting min og ved det estetiske hadde jeg kul på nesen, i tillegg uheldig nesetipp. Bunæs begynte konsultasjonen med en gang med å påpeke flere feil ved ansiktet mitt for flere behandlinger. En stor forvirring for meg som første inntrykk Jeg takket høflig nei, men han insisterte på å fjerne føflekk på nesen min og diverse, noe som virket lovende å høre fra en kirurg. Jeg påpekte ved flere anledninger til Bunæs at jeg hadde fillers i nesen og at disse måtte fjernes før operasjonen, siden filleren var plassert rundt kulen på nesen og nese tippen. Han gjorde det klart at det skulle ordnes. Lang historie kort, Bunæs hadde ikke notert seg noe ved vår første konsultasjon. Nesen min ble operert med fillers i noe som er helt uforsvarlig for en nese kirurg og ved det estetiske var ingen av punktene oppfylt ei ble nesen rett eller pustingen bedre. Jeg dro tilbake på konsultasjon og konfronterte Bunæs om mine bekymringer. Til min overraskelse var Bunæs ikke klar over filleren, og insisterte på at nesen min var rett. Han hevet stemmen sin ved flere anledninger uten å beklage seg. Da jeg til slutt begynte å gråte - ga han meg et kyss på skinnethelt ufrivillig fra min side som er uforsvarlig uansett. 100% fornøyds garanti Bunæs klinikken tilbyr betyr i praksis å kaste deg ut av kontoret.
Jeg er en unge man som hadde spart 50 000 i livet mitt og gikk hos Jarl bunæs for å få penere nese som gir meg mer selv tillit og hadde i tillegg puste problem. Han gjorde hva han ville og ble ikke det jeg ønsket. Følte det eneste han bryr seg er penger.Anbefales ikke!! Fikk mye vondt og smerte, til slutt etter 2 operasjoner hos han har jeg fortsatt puste problem og liker ikke nesa så mye. Han sa det går ikke an operere på nytt eller må du betale 50k igjen.
Kjempe fornøyd med behandlingen. Fine resultater og bedre pust her!
Folk sier mye rart dem lar heller følelse å komme inn i veien en ekspertise og erfaring og det er vel sånn at når du god på noe så har du selvtillit og vet du hva du snakker om !! For å si sånn jeg er fornøyd !
Opererte meg for puste- og bihuleutfordringer og har vel egentlig hatt en ganske omfattende operasjon av nesen innvendig. Jeg ville samtidig få en lavere neserygg når jeg først skulle opereres. Nesen blir bare finere og finere og jeg puster friere for hver dag etter hvert som hevelser legger seg, og det er bare to og en halv uke siden operasjon. Nesen ser naturlig ut og det er en bedre harmoni i ansiktet. Veldig fornøyd med service og hyggelig personell, og Bunæs har gjort en veldig god jobb. Jeg har følt meg godt ivaretatt.
Dr Øyvind Borch Bugge er uten tvil ledende på sitt felt. Jeg har ikke møtt noen med mer kunnskap og engasjement for faget sitt. Øyvind har forbedret min livskvalitet betraktelig og jeg er ikke redd for å anbefale han videre. Han kommer med løsninger på ting andre avfeier. Man skal leve med kroppen sin for resten av sitt liv. Kvalitet og kunnskap har sin pris, og hvem vil vel ofre kvalitet og kunnskap for å spare noen kroner? Ønsker du et flott resultat ville jeg valgt denne tryllekunstneren - jeg er så glad for at jeg gjorde det. Tusen takk Øyvind!
Jeg er super fornøyd og enda mer enn det igjen med denne flotte klinikken. Ettersom at jeg har hatt ekstremt mye problemer helsemessig og utseendemessig med min nese bestemte jeg meg for å kontakte Bærum Plastikkirurgi og Dr. Bunæs. Dr Bunæs gjør en helt fantastisk jobb med både kommunikasjon og operasjon. Med super fint lokale, verdens snilleste og hjelpsomme damer bak resepsjonen, super sentral lokasjon og en meget dyktig og imøtekommende Dr Bunæs er denne klinikken mer enn hva jeg noen sinne kunne bedt om. Dr Bunæs ga meg et resultat jeg ellers bare kunne drømme om. Jeg følte meg virkelig trygg, sett og godt ivaretatt før, under og etter operasjonen. Jeg tror det er umulig å bli mer fornøyd enn hva jeg er med hele opplevelsen og operasjonen min hos Bærum Plastikkirurgi. Et team med ekstremt godt humør og som bryr seg om pasienten.
Profesjonelle, serviceinnstilte og hyggelige damer i resepsjonen. Dr. Bunæs er uten tvil en spesialist av høy kvalitet og det vises i hans dyktige og effektive behandling. Etter flere år med smerter i bihulene, tett nese og skjevhet i nesen valgte jeg å gjøre noe med det. God oppfølgning, gode resultater og en nese uten smerter. Takk Dr. Bunæs.
Etter en mislykket kirurgi for en del år siden, mer spesifikt Oslo Plastikkirurg. Dro jeg til Dr. Bunæs, det er snart en måned siden jeg opererte nå, og det er ikke noe hevelse eller noe synlig, kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Kan ikke anbefale han nok. Ikke minst er han super hyggelig og profesjonell.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bærum Plastikkirurgi med offentlig transport


Sandvika bussterminal 170 meter
160
210A
210B
F4
L1
R12
R13
R14
RE10
RE11
Sandvika bussterminal 170 meter
130
130N
Sandvika bussterminal 190 meter
160
201
202
203
204
205
211
213
250N
260E
270
Sandvika bussterminal 210 meter
215A
215B
220
230
Sandvika bussterminal 220 meter
201
202
203
204
205
210A
210B
220
240
240N
245

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler