facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for B. Stensaker Transport as

B. Stensaker Transport as

Info

Vi tilbyr frakt av stykkgods, asfalt og betongelementer.

Historie

B. Stensaker Transport AS tilbyr transport av:

- Stykkgods
- Asfalt
- Betongelement

Vårt spesialfelt har i alle år vært expressfrakt av bildeler til bilforhandlere. De siste 30 årene har denne transporten utgjort hovedtyngden av vår aktivitet.

Vi frakter fremdeles stykkgods, men har siste året også valgt å satse på transport av asfalt og betongelement. Asfalt og betongoppdragene utføres over hele Norge.

B. Stensaker Transport AS disponerer i dag 7 lastebiler.

3 av våre lastebiler benyttes til stykkgods-kjøring. Dette er lukkede skapbiler med full sideåpning, løftelem o.l. Disse bilene har daglig utgangspunkt fra vår terminal på Otta til destinasjonene Åndalsnes, Berkåk og Måløy.

4 av våre biler benyttes til transport av asfalt og betongelement. Transporten av asfalt og betongelement utføres over hele landet iht. våre oppdragsgiveres ønsker.

Bilparken består av oppdatert og nytt materiell som tilfredsstiller våre medarbeidere`s forventninger til en god arbeidsplass, samtidig som materiellet tilfredsstiller våre kunders krav til en sikker og kvalitetsbevisst utføring av transportoppdragene. Dette gjør oss fleksible til de fleste transportoppdrag.

Bedriften har mange dyktige og rutinerte medarbeidere som betjener våre kjøreruter.
B. Stensaker Transport har for tiden 5 fast ansatte, 2 på deltid og flere flinke tilkallingssjåfører.

B. Stensaker Transport disponerer egen omlastingsterminal på Otta.

Bedriften`s hovedkontor er i Førde.
Vi treffes på tlf. 71 22 20 22 eller E-post: [email protected]




"B. Stensaker Transport er en liten privateid familiebedrift som ble startet på midten av 60-tallet.Vi tilbyr transport av:- STYKKGODS- ASFALTVårt spesialfelt har i alle år vært expressfrakt av bildeler til bilforhandlere. De siste 30 årene har denne transporten utgjort hovedtyngden av vår aktivitet.B. Stensaker Transport har for tiden 5 biler, 7 medarbeidere, og en omsetning på ca. 10 mill.Våre 3 stykkgodsbiler har daglig utgangspunkt fra vår terminal på Otta til destinasjonene Åndalsnes, Berkåk og Måløy. 2 av våre biler benyttes til transport av asfalt.B. Stensaker Transport har egen omlastingsterminal på Dahlemoen 3, 2670 Otta. Bedriften`s hovedkontor er i Førde.Vi treffes på tlf. 91701020 eller E-post: [email protected]"
Adresse: 6814 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 91701020
on.rekasnets@etneb
By: Førde
Postnummer: 6814


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon B. Stensaker Transport as.

Førde transporttjeneste

åpningstider, plassering. B. Stensaker Transport as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på B. Stensaker Transport as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om B. Stensaker Transport as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hjelmeland Konsult Hjelmeland Konsult 118 meter Hjelmeland Konsult leiger ut arbeidskraft innen transport og anlegg. Sertifikat CE og...
RK Maskin A/S RK Maskin A/S 484 meter Eit lite firma i Førde med 8 tilsette. Daglig leder er Roger Kalstad. Vi har gravema...
Firda Billag AS Firda Billag AS 587 meter Rutebilstasjon med tilknytning til de fleste destinasjoner. Taxi holdeplass like ved....
J. Hafstad Transport As J. Hafstad Transport As 2 km Transport firma i Førde med 2 krok bilar. Utfører diverse transport oppdrag.
Hoff & Knutson Transport AS Hoff & Knutson Transport AS 2 km Hoy & hopp for eit supert transportfirma
Fôrekspressen Fôrekspressen 4 km Distribusjon av kvalitetsfôr til kjæledyr i Sogn og Fjordane
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler