facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Båtservice Contracting / Båtservice ITC

Båtservice Contracting / Båtservice ITC

Info

Båtservice Contracting AS (BC) er et selskap i Båtservice Gruppen som ble etablert i 1948. BC ble registrert som eget selskap i 1987 og har datterselskapet Båtservice ITC AS (ITC).

Historie

Vi er leverandør til olje & gass, maritim, og prosessindustrien. Hovedaktiviteten er utleie av personell, både fagarbeidere og ingeniører, men vi tar også egne prosjekter med total ansvar for fabrikasjon, installasjon og commissioning. Drift av selskapene er samkjørt, der BC tar seg av mekaniske disipliner og ITC elektro og engineering.

På siden av og drive utleie av elektro og engineering personell i ITC, så har vi et verksted på Stord som er godkjent som sakkyndig virksomhet. ITC har spesialisert seg på veiing, kraftmåling og instrumentering. Lokalet har en kalibreringslab for sertifisering av lastbolter og dynamometre, samt elektroverksted og maskineringsverksted.

Adresse: Gismerøyveien 227, 4515 Mandal, Norway
Telefonnummer: +47 38278010
By: Mandal
Rute: Gismerøyveien 227
Postnummer: 4515


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler