facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bøtun - økologisk småbruk i Luster

Bøtun - økologisk småbruk i Luster

Info

Småbruk på Lambhaug i Luster kommune med fokus på å produserer lokal matt med god smak, god dyrevelferd og en god historie.

Historie

Bøtun er et småbruk beliggene på Lambhaug i Luster kommune. Garden ble kjøpt av Mathilde og Martin Buch Larsen sommeren 2012. Høsten 2014 begynte driften med Gammelnorsk Spælsau og et hønsehold med en god blanding av gamle hønseraser. Sommeren 2017 starter vi opp produksjon av utegris.

Tanken med driften er å levere lokal produsert mat til folk som er opptatt av mattproduksjon med fokus på dyreveldferd og et landbruk i sammspill med naturen.

Gården er i ferd med og bli lagt om til økologisk drift.

Adresse: Ekrevegen, 6873 Marifjora, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 97657451
moc.liamg@nesralhcubm
By: Marifjora
Rute: Ekrevegen
Postnummer: 6873



relaterte søk: småbruk definisjon, støtteordninger småbruk, småbruk til salgs, småbruk til leie, småbruk finn, hva er et småbruk, lønnsom drift småbruk, hvor stort er et småbruk
Nærliggende lignende selskaper
Anmeldelser
En skikkelig god lunsj og veldig trivelige folk! Jeg spiste en deilig pai med salat, en saftig kanelbolle og kaffe: Stedet anbefales på det sterkeste. Vi kommer absolutt tilbake!
Nydelig mat og hyggelig personale!
Herlig mat og fine folk! Takk for oss :
Veldig god mat
Kafeen er ny og et skikkelig insidertips, men veldig travelt noen uker etter åpningen. Ordet har sikkert kommet rundt. Super vennlig personale og en idyllisk atmosfære. Salatene var veldig velsmakende, isskuffene til barna var store og alt var veldig vakkert presentert. Det var en nabotrampolin som barna fikk bruke. Foreløpig er de faktisk bare åpne på onsdager og torsdager.
Vi fant stedet ved en tilfeldighet, og det var en av de fantastiske tilfeldighetene på vår reise rundt i Norge. Det er den vakre samle hvor menyen basert på det, veldig vakre tallerkener og velsmakende!
Flotte espressodrinker og originale danske bakverk og smørbrød. Økologisk mat, grønnsaker og blomster fra egen hage.
Deilig økologisk mat! Vi hadde hjemmelaget panini med lokal ost, skinke og en sidesalat. Alt fra gårdens hage rett ved kafeen.
Deilig lunsj med produkter fra egen grønnsakshage. Et besøk er definitivt verdt det. Veldig vennlig eier.
Skikkelig hyggelig kafé ved siden av gården med råvarer fra grønnsakshagen en slags permakultur den er supergod, super vakker og vi blir servert av Martin og Mathilda som har hjertene på ermene. En må gå.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler