facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Baahdy & Birdy

Baahdy & Birdy

Info

Bædi & Børdi er barnas reiseguider i Norge. Med disse to blir ferien både interessant og morsom for hele familien. Last ned appen gratis fra App Store og Google Play.

Historie

Hvem:
Bædi er ei geit som er veldig glad i fiskeboller. Men havets boller gir ham luft i magen. Mye luft. Faktisk så mye at han blir en luftballong. Dette er egentlig ganske praktisk for hans trofaste reisefølge, Børdi, som er en fugl som ikke kan fly. Så når den reiseglade duoen har ruta klar, så fise-flyr de seg ut på spennende turer rundt om i hele landet.

Fise, fly og nye eventyr. De tre tingene som kanskje står høyest i kurs hos de små gjør Bædi & Børdi til barnas selvskrevne reiseguider! Med «Bædi-ballongen» kommer de seg overalt, og kan følge og guide barna over land, strand og fjell. Dette gjør de i en barnevennlig, visuell stil, samt med en halvgal, slapstick-humor. Bædi & Børdi ser alltid det gøyale og interessante i nye steder, og har som formål å være barnas inspirerende og engasjerende turkamerater.

Hvorfor:

Norge har de siste årene blitt et stadig mer populært ferieland, både for nordmenn og tilreisende. Her er flere spennende og fine attraksjoner som gjør at folk har lyst til å legge ferien sin hit; en finner vakker og urørt natur, en interessant historie med blant annet vikinger, nordlys, urbefolkning, sagn og eventyr, flotte museer og mye mer.

Imidlertid opplever reiselivet i Norge, i likhet med så mange andre land, utfordringen med at voksne og barn gjerne ønsker å gjøre forskjellige ting når de er på ferie. Når voksne vil gå på museum, oppleve naturen og lære noe nytt, vil barn aller helst leke og være aktive. Løsningen for barnefamilier blir derfor gjerne å oppsøke steder med badeland, lekeland, strandliv og lignende, heller enn å oppleve kultur og natur.

Derfor lanserte vi sommeren 2017 "Bædi og Børdi – barnas resieguider i Norge". Duoen vil gjøre attraksjoner som natur, museer, historiske steder og lignende like interessante for barn som for voksne. Figurene snakker barnas språk og formidler attraksjonenes budskapet på en måte som barna både liker, forstår og ler av. Med Bædi & Børdi blir Norge alle barns favoritt-ferieland!

Hva:

For at barna skal bli godt kjent med Bædi & Børdi presenteres duoen i og over flere digitale flater:

Reise-app
Hovedelementet i konseptet er en reise-app. I appen kan en planlegge ferien sammen med Bædi & Børdi, og gjøre alt fra å pakke, finne ut hvor en skal reise, hva en kan gjøre der med mer. Når en åpner appen vil det dukke opp et kart over Norge, og ved å trykke på ulike steder og attraksjoner vil Bædi & Børdi komme fram og fortelle om disse stedene. Når en så reiser til for eksempel et museum som er med i Bædi & Børdi, så vil en også kunne bli guidet rundt av duoen. Ved hjelp av iBeacon-brikker som er plassert rundt i museet vil korte animasjoner med Bædi & Børdi dukke opp på lesebrettet/mobilen, og de vil på sin morsomme og rare måte fortelle litt om hva en ser akkurat her og hva en kan gjøre på dette museet. På denne måten vil museumsbesøket bli både morsomt og lærerikt for store og små.


Spill
Spillet finner en sammen med appen, og her kan en underholde seg med Bædi & Børdi både før en reiser på ferie, samt mellom de ulike attraksjonene. For eksempel kan barna spille spillet i bilen, på toget, på flyet eller på båten når en er på ferie. I spillet blir man med Bædi & Børdi på reise til månen og en møter hindringer underveis; som måser, lyn og torden, ørner, flyvende pinnsvin og andre rare ting. Heldigvis finnes det også her flyvende fiskeboller sånn at Bædi kan få mer gass i magen, slik at de sammen kan komme seg oppover hele veien til månen.


Filmer og bøker
Kortfilmen "Bædi & Børdi - Flaskepost fra verdensrommet" (støttet av Nordnorsk Filmsenter og Fond for lyd og bilde) er en 10-minutters animasjonsfilm som for tiden vises på filmfestivaler rundt omkring i landet. Dette er den første av flere filmer med disse to figurene. Historiene vil også gis ut som barnebøker.

Adresse: Fugløyveien 15, 8003 Bodø, Norway
Telefonnummer: 95112224
moc.ydribydhaab@adnil
By: Bodø
Rute: Fugløyveien 15
Postnummer: 8003



relaterte søk: Bædi og Børdi
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Baahdy & Birdy.

Bodø reiseselskap

åpningstider, plassering. Fugløyveien 15 kart bykart, satellitt visning. Baahdy & Birdy adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Baahdy & Birdy. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Baahdy & Birdy med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Widerøe Widerøe 1 km Vi svarer på dine spørsmål døgnet rundt. Vår chat er alltid åpen på hverdager, 09-17 ...
North Tours As North Tours As 1 km Velkommen til North Tours AS / North Event - et reise- og eventselskap i Bodø. Tilre...
Bodø og Omegns Turistforening Bodø og Omegns Turistforening 1 km Fin natur og veldig fin strand
Gamle Salten Gamle Salten 1 km Oversatt av Google Det er bare verdt å synke. Original Solo merece la pena hundirlo....
Gone fishing Gone fishing 2 km Gone fishing tar deg med på fisketur og andre flotte opplevelser på sjøen.
Bodø Bobilutleie AS Bodø Bobilutleie AS 2 km Vi leier ut bobiler for private, bedrifter og selvstendige næringsdrivende.
Saltstraumen Brygge Saltstraumen Brygge 12 km God service. Har til og med båter ute om vinteren. Gode, varme flytedresser.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler