facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Babybanden

Babybanden
Adresse: Hoffsveien 10e, 0275 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4738602080
By: Oslo
Rute: Hoffsveien 10e
Postnummer: 0275


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: babybanden skøyen, babybanden fri frakt, babybanden rabattkode, babybanden gratis frakt, babybanden julekalender, babybanden timesalg, babybanden skøyen åpningstider, babybanden kalender
Anmeldelser
Min datter har kjøpt Mountain buggy vogn,komplett med liggedel og sitte etc.etc....Og er ikke fornøyd.Den er "løs" og heller nedover den ene eller andre veien.Hun har forsøkt å få hjelp hos dere med utbedring/bytte men møter null forståelse. Hun er misfornøyd kunde. Dette spres fort.Hun burde fått pengene tilbake. Hun/de har vært innom og fikk tilbud om en låne- erstatningsbag, som var for liten, og de ble ikke enige med dere. De gikk.
Har ved tre separate anledninger vært innom butikken på Skøyen og har alle tre gangene fått meget god hjelp. Ved to anledninger har vi også fått hjelp til å prøve setene skikkelig i bilen vår, og Lisa som hjalp oss begge ganger gir inntrykk av å ha veldig god kunnskap om bilstoler, og gir meget kyndig hjelp. Hun virker også å ha veldig gode kunnskaper om merker og stoler som butikkeni ikke fører, dette gjør at vi begge ganger har følt oss trygge på at stolene vi har kjøpt er den riktige for barna våre. Ved en anledning hadde de ikke stolen vi skulle ha i den fargen vi ønsket, men da fikk vi stolen sendt fra Kristiansand og til Oslo helt uten ekstra kostnad,.
Den beste babybutikken i hele Norge! Jeg fikk til-sendt den siste vogna de hadde fra butikken i Oslo da de ikke hadde flere igjen i nettbutikken. Utrolig kundeservice senter og ansatte i butikken i Oslo som brukte tid og energi på å hjelpe meg og mannen med å få tak i drømmevogna! <3
Fantastisk service og hyggelig betjening. Fikk meget god hjelp til valg av bilstol, de bestilte stolen jeg ville ha og monterte den i bilen for meg. Egen hall de monterer den i, profesjonelt og ikke minst informativt. Lærte mye av å se på samt høre på hva den ansatte fortalte. Anbefaler Babybanden Oslo på det aller sterkeste. Kommer definitivt til å handle der igjen, basert på kundeservicen og produktkunnskap!
Retursystemet baserer seg på papirlapper som de ikke har helt oversikt over. Leverte noe i retur samtidig som jeg kjøpte en krybbe, fikk beskjed om at krybben ikke kunne leveres, fikk tilbake prisen på kvitteringen trukket fra returvaren istedenfor prisen på krybben. Nettsiden mangler basisfunksjonalitet som å filtrere på varetyper. Filtrerer man på størrelse så får du alle varer som har den størrelsen du ønsker, ikke varer på lager i den størrelsen. Får ofte reklamer om salg på klær, men da er det stort sett aldri noen størrelser tilgjengelig.
Veldig dårlig kundeservice. Bestilte en vogn i butikk som aldri kom. Det var umulig å komme gjennom på telefon til butikken da det i følge de ansatte var dårlig dekning i butikk. Hver gang jeg var innom butikken slet de med kassesystemet av samme grunn: Nettbasert løsning med for dårlig nett. De ansatte i butikken var hyggelige og behjelpelige, men det hjelper ikke når systemet er helt ubrukelig. Vi turte ikke vente lenger og kansellerte derfor bestillingen. Vi fikk vogn og bedre service hos en konkurrent. Anbefaler ingen å handle her.
Jeg kjøpte en brukt vogn på finn.no som det ble noe galt med. En reservedel hadde røket og jeg sendte mail til flere barneutstyrsbutikker for å høre om de kunne skaffe den delen. Babybanden ga meg beskjed om at de skulle undersøke dette med leverandøren og etter ei stund fikk jeg beskjed om at delen ville bli sendt meg kostnadsfritt :D dette kaller jeg virkelig god kundeservice! De var behjelpelige enda vogna ikke var kjøpt der. Tusen takk Babybanden! :-D
Elendig kundeservice: bestilte en barneseng og betalte for levering hjem. Sengen ble sendt til postkontoret i stedet. Emballasjen var brutt og ingen monterinfsanvisning fulgte med. Jeg måtte slite meg ut for å bære den fra postkontoret til bilen, og så fra bilen til huset. Prøvde å ringe både butikken og sentralbord, men ingen tok ansvaret. Bestill heller på nettet hos jollyroom eller komplett.
Var innom en ettermiddag, ikke mange i butikken, 2 ansatte bak kassen. Ingen hei når jeg kom inn, ingen hjelp og heller ingen hadde. Ryddig og fin butikk, med godt utvalg, men mangler på priser. Ikke først jeg har vært innom uten å få tilbud om hjelp.
Kjøpte en Silver Cross barnevogn som det kun har vært problemer med. Regntrekket sprakk, forhjulene hang seg opp og det kom en høg pipelyd når en trillet. Vi fikk nytt regntrekk etter en mnd med mas, og nye forhjul. Så hang bremsen seg opp, og vaieren er slakk slik at en tapp tar borti hjulet. Vi har måttet kjøpe ny vogn, og nå står vi her med et b produkt til 9000,- som vi verken kan bruke eller selge. Opplever at saken treneres veldig hos kundeservice. IKKE KJØP VOGN AV DEM!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Babybanden med offentlig transport


Hoff 40 meter
40
Hoff 90 meter
13
Hoff terrasse 260 meter
40
Skøyen stasjon 370 meter
40
Abbediengen 420 meter
13

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Babybanden.

Oslo baby-/barneutstyr

åpningstider, plassering. Hoffsveien 10e kart bykart, satellitt visning. Babybanden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Babybanden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Babybanden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler