facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Babybanden

Adresse: Barstølveien 50 , Kristiansand 4636, NO
Telefonnummer: 38 60 20 80
By: Kristiansand
Rute: Barstølveien 50
Postnummer: 4636


åpningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-17:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: Babybanden erfaringer, Babybanden Trustpilot, Babybanden retur, Babybanden Kundeservice, Babycare Kristiansand, Baby butikk Kristiansand, Babybanden Rabattkode, Babybanden Proff
Anmeldelser
Vår barnestol ville ikke indikere 4 grønne indikatorer. Isofix på 1 side viste fortsatt rødt, selvom den virket låst. Vi torde ikke bruke stolen til våre barnebarn, så vi kjørte innom deres kontor på Søgne på vei til Mandal og skalldyrfestivalen. Deres representant på sted forsøkte flere ganger, med negativt resultat kunn 3 grønne. Han tilbøy oss helt ny stol,om vi kunne ta den i blått. Det var ikke noe snakk om å sende det til rep.Vi takket ja umiddelbart og må si han var usedvanlig både hyggelig og serviceinnstilt. Terningkast 6.
Flere av dems produkter fra Veslevoksen serien er av dårlig kvalitet. Som wish produkter men med norsk navn. Monteringsanvisninger fra helvete. Hadde jeg kunne solgt varme og frustrasjon som monteringen har skapt til dagens strømpriser så hadde jeg nesten vært millionær.
jeg følte meg lurt, fordi varen hadde feil, og jeg fikk ikke kontakt. Men så våkna dere opp og fiksa problemene jeg hadde raskt og profesjonelt. Jeg er veldig fornøyd.
6 dager siden bestilling å ikke har de sendt varen og de har heller ikke svart på mail eller chat på facebook. Skal aldri bestille noe derifra igjen.
Fine produkter, rask respons og rask levering. Fikk feilstørrelse men det ble ordnet kjapt via mail
Ikke handle her!!!! Du får ikke varer som du bestiller! Uprofesjonelt service....
Kjempe masse bra. Så virkelig verd en tur!
Fantastisk service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler