facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Badehuset Spa, Angvik Gamle Handelssted

Badehuset Spa, Angvik Gamle Handelssted

Info

Badehuset Spa holder til ved Angvik Gamle Handelssted. Behandlingene hos oss foregår i et gammelt stabbur fra 1700- tallet, og gir en unik atmosfære og ro.

Historie

Badehuset Spa holder til ved Angvik Gamle Handelssted. I vår unike velvære avdeling tilbyr vi det meste innen hud - og kroppspleie.
Vi fører anerkjente produkter fra Maria Åkerberg, Decleor, Bare Minerals og Elisabeth Arden Proffesional.

Vi er også å finne på Instagram og Snap -chat under navnet "Badehusetspa"

Adresse: Angvik Gamle Handelssted, 6636 Angvik Angvik
Telefonnummer: 71291303
on.lletoh-kivgna@aps
By: Angvik
Rute: Angvik Gamle Handelssted
Postnummer: 6636 Angvik


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 16:00 - 20:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 16:00 - 20:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: angvik gamle handelssted angvik, angvik gård, angvik gamle handelssted bryllup, spa hotell møre og romsdal, angvik gamle handelssted julebord, angvik museum, angvik gamle handelssted gjemnes, sommerkonsertene i angvik
Nærliggende lignende selskaper
Bunnpris Angvik Bunnpris Angvik 595 meter Reint og ryddig. Topp Service.
Anmeldelser
Fin og rolig plass. Perfekte plass for en weekend med din kjære
En perle av et hotell. Flott beliggenhet, koselig interiør, fine rom, nydelig mat og svært god service. Basseng, sjøbad, sauna og spa på stedet. Galleri og museum åpent for gjestene. Virkelig vært et besøk. Tre retters middagsmeny var noe av det mest smakfulle jeg har spist.
Her føler du deg velkommen fra første stund. Fantastisk flott hotell med høy kvalitet i alle ledd. Hotellets restaurant, spaanlegg, galleri og ikke minst museum er alene verdt reisen hit.
Et fantastisk hotell i idylliske omgivelser. Restaurant med meget velsmakende mat og veldig god frokost. Alle som jobber der, var veldig hyggelige.
Nydelige rom og fasiliteter! Fikk det hyggeligste vertskapet på vårt bord fredag kveld! Vinserveringen var av ypperste klasse!
Erverdig og vakkert sted. Fantastisk kjøkken med utrolig høyt nivå. Meget bra servitører som serverte og skjenket gjestene godt. . SPA avdelingen må man booke seg inn på. Å for en bra opplevelse det var. Kjærstn å meg fikk behandling sammen og det er et must når man er på tur. Vi kommer tilbake.
Ein fantastisk fin plass. Vakker natur og nydeleg mat. Nyt!
Fantastisk sted! Servise og matservering overgikk alle forventninger. Nydelig beliggenhet. Gjennomførte, flotte rom og lokaler. Nydelig spa og badehus. Anbefales på det varmeste!
Helt utrolig fin plass!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler