facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Badeland Gjestegård

Badeland Gjestegård

Info

Ring oss på tlf 611 90 000 for en god avtale!

Historie

Overnatting, kurs/konferanser, catering, selskapslokaler/selskapsarrangør, selskapsmat, restaurant, bar, møtelokaler.

Adresse: Badelandveien 74, 2830 Raufoss
Telefonnummer: 61 19 00 00
By: Raufoss
Rute: Badelandveien 74
Postnummer: 2830


åpningstider

Mandag: 06:00 - 00:00
Tirsdag: 06:00 - 00:00
Onsdag: 06:00 - 00:00
Torsdag: 06:00 - 00:00
Fredag: 06:00 - 00:00
Lørdag: 06:00 - 00:00
Søndag: 06:00 - 00:00


relaterte søk: badeland gjestegård catering, hotell gjøvik, raufoss badeland åpningstider, elton hotel raufoss, badeland raufoss priser, raufoss badeland mat, overnatting gjøvik, badeland oppland
Anmeldelser
Hyggelig betjening og frokost, men selve overnattingssteder er bokstavelig talt en brakkerigg og med standard deretter. Rom: Lufteventil på badet, ellers bare ventilasjon ved åpning av vinduet.
Veldig praktisk og hyggelig "Gjestegård" i umiddelbar nærhet til Totenbadet. Rommene er ikke hverken supermoderne eller veldig flotte- men man får en grei plass å sove. Toalettet er relativt lite- og noen av rommene hadde en litt "snedig" patent med doen "inni" dusjen" Greit med oppbevaring i gangen når man kommer inn, og ellers en skrivepult med stol i rommet også. Ikke veldig lydtette rom, og man hører litt til de som bor både over og ved siden- men vi var der sommerstid og det var veldig varmt, så de fleste hadde vinduer oppe, så det hjalp nok heller ikke på. Vi kom litt sent til frokosten på morgenen- men vi fikk ikke glipp av stort. Her finner en "grunnbehovene" en har i en frokost. Brød, pålegg, smør, ost,syltetøy- yoghurt og musliblandinger. Ikke en luksuriøs frokost, men helt okei. Stort pluss på at betjeningen var superhyggelig og veldig behjelpelig hva enn det måtte være. Litt vanskelig å få parkeringsplass nærme om en sjekker inn veldig sent om det er en del folk. Veldig rullestolvennlig Rom: Enkle som med seng/senger, pult, garderobeskap, TV, toalett og dusj. Aktiviteter i nærheten: Badeland, minigolf, kort vei til idrettsanlegg. Mat og drikke: Variert og god meny på middagen. Frokost er helt normal vanlig kost, og ikke noe luksuriøst.
Trivelig plass og trivelige mennesker som jobber der. Lytt mellom rommene, det kan være litt slitsomt. Dessverre lite å spise til frokost for meg som spiser vegansk, men man overlever.Rom: 3/5
Helt ok rom, to greie senger, dusj, toalett, tv, wifi og kjøleskap. Tynne vegger og veldig lytt da, men greit når man bare skal være der for å ligge over. Rom: Brakker fra OL i 94 etter det jeg hørt, men fungerer bra.
Veldig fin plass. Rent og ryddig. Fungerer for et sted å sove. Men om du ønsker luksus er ikke dette plassen for deg. Rommene er greie og ikke mer enn jeg kan forvente. Helt normal frokost, men ikke vanlig hotellfrokost. Mer som frokost hjemme. Fungerer helt utmerket for oss som familie. Ikke mye "jålemat" som engelsk frokost,etc. Deilig fordi ungene faktisk spiser brødskiver og ikke vaffel/pannekaker etc. Vi liker det godt. Tv på rommene og free WiFi. Perfekt avstand til Hunderfossen familiepark om du synes det er greit kjøre litt. Raufoss Badeland er jo rett ved derav navnet og det er fint for familier på tur. Ansatte ved hotellet er snille,serviceminded og hyggelige. Rommet får 3 stjerner fordi det var kjempe kaldt der da vi kom og vi ikke fikk opp varmen.Hadde nok fått god hjelp om jeg hadde spurt,veldig sliten ved ankomst. Vi var 3 netter her. Vi har mye familie på Toten og av den grunn har vi ikke prøvd middag på hotellet,men ut fra erfaring med frokost og menyen trolig god. Mulighet for minigolf, volleyball etc. Vi var her for noen år siden og har bedre inntrykk i 2022 enn i 2018.
Rommet var helt enkelt, ok til den prisen. Parkering rett utforbi.Greie folk i resepsjon og i frukost serveringa. Fremkommelighet til fots: Er ett stykke å gå. Mat og drikke: Er vestlending og tenkte eg skulle prøve rødspette, fytti den va meeget god alså.
Helt greit for en overnatting, ganske billig, men frokost var nøktertRom: 3/5
Vi tilbrakte to netter her, og selv om standarden er enkel og spartansk, er det rent og pent og servicenivået fra gutta som driver stedet er skyhøyt! Prisen står i forhold til opplevelsen og vi bruker gjerne stedet igjen. Servering for voksne på kveldstid var også rimelig priset.
Helt greit sted til en helt grei pris. En bekjent hadde leid lokalet for bursdagsfeiring så da var det naturlig å sove over en natt. Damen som sto for resepsjonen så ut som hun hadde mistet livsgnisten for mange, mange år siden. Han jeg antok for å være bartenderen var kanskje den fulleste mannen på festen. Rommene var helt greie og sto til prisen. Kjentes mer ut som å bo på brakke enn på hotell. Frokosten var den typen man får på absolutt alle hoteller i Norge, bare i litt begrenset versjon. Det skal nevnes at frokostlokalene egentlig var ganske koselige.
Rommet var iskaldt når jeg kom. 9vnen sto på 10 grader med 15- ute. Ellers greit rom med ok senger. Dør mellom mitt og er annet rom var veldig vanskelig å få lukket, og ikke mulig å låse selv om vi bestilte som 2 enkeltrom. Veggene er syltynne. Han over meg sto opp klokka 5, og da var det bare å stå opp selv også. Hver minste bevegelse hørtes. Tror jeg hørte en 5-6 snorkende på diverse rom rundt, og de kunne like godt ligget på mitt eget rom... samt lit annen aktivitet som også hørtes veldig tydelig selv om det ikke var i rommet ved siden av... heldigvis...
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Badeland Gjestegård.

Raufoss hotellanlegg

åpningstider, plassering. Badelandveien 74 kart bykart, satellitt visning. Badeland Gjestegård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Badeland Gjestegård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Badeland Gjestegård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Elton Hotel Elton Hotel 5 km Bodde der noen dager med jobben, store leiligheter med fint kjøkken, bad og masse rom...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler