facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bademiljø

Bademiljø

Historie

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Adresse: Burkhovdane 1, 5914 Isdalstø, Hordaland, Norway
Telefonnummer: +4756357450
By: Isdalstø
Rute: Burkhovdane 1
Postnummer: 5914



relaterte søk: bademiljø kampanje, bademiljø oslo, bademiljø kampanjeavis, bademiljø butikker oslo, bademiljø alnabru, bademiljø tromsø, bademiljø trondheim, bademiljø bergen
Anmeldelser
Bedt om service på vannboren varme i ett år, som lagt av firma for2,5 år siden. Mange ubesvarte e-poster, ubesvarte sms , oppmøte i butikk uten resultat. Ansvarlig leder sier noe,følger ikke opp, lite ansvarlighet.
Lindås rør og sanitær ja. De har vell egentlig priset seg ut av alle tidligere forespørsler med tilbud gitt på mail selv om de er nærmest meg. I går ble de brukt fordi det var kun de som svarte telefonen når eg ringte rundt KL8.30 å hadde frost i vannrørene. De andre bedriftene åpner KL9. De var "veldig på" å ville fikse det på dagen. Men som forventet er prisen for tjenesten høyere enn hva konkurrenten hadde tatt. Selv etter å ha spurt om rabatt pga medlemskap. Når beløpene er høye for en "middelmådig husstand" så gir det endel utslag, spesielt i dyrtid. Derfor blir det ikkje full pott eller meg som kunde videre.
God service, proffe folk og meget hyggelige. Anbefales
God service, lett stemning og proffe folk.
Veldig bra service og hjelp
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler